NYE STABÆKBUTIKKEN ER ÅPEN

Nå kan du gjøre deg klar til sesongen med den nye drakten og ny supporterkolleksjon!

Annonse:

Spillerne sier den er «et smykke av en drakt», og vi kan ikke være mer enig. Vår nye hjemme drakt kommer i klubbens tradisjonelle farger, og den ikoniske Nike swooshen er i gull med en blå kantlinje og matcher Stabæk skjoldet. Ermene på trøyen er designet i et stilig mønster som bryter med resten av drakten og gir drakten et utrykk som er både moderne og tradisjonelt.

I nakken på den nye drakten finner du selvfølgelig mottoet vårt- "ALLTID. UANSETT"

Midten.jpg

Drakten er laget med Nikes Dri-FIT teknologi, i et pustende, hurtigtørkende lettvekts materiale som leder svette og fukt borte fra kroppen, slik at du alltid etterlates tørr og komfortabel. Spillerne sier den er veldig behagelig å spille med, så det

«Vi har gledet oss stort å vise frem den nye drakten til Stabæk. Vi har vært gjennom en design prosess med klubben og Nike hvor vi det har vært viktig å ta vare på tradisjonene i klubben og naturligvis kanskje det viktigste av alt, stripene», forteller Henrik Brosø, Teamsport Sales Manager for Unisport i Norge.

– Vi gleder oss til å ta imot Stabæk fansen hos Unisport, og ikke minst til å følge den viktige sesongen som er rett rundt hjørnet, avslutter han.

Gå inn på stabakkbutikken.no og sjekk ut den nye supporter kolleksjonen – med rask leveranse så rekker du neste kamp!

Annonse fra Obos-ligaen: