Utviklingsgrupper for gutter født 2017

Annonse:

Hei alle sammen! 

Nå kan også fotballinteresserte gutter født i 2017 (snart) trene i regi av Stabæk-akademiet. 

Utviklingsgrupper for gutter født i 2017 starter i januar, men det er mulig å sikre seg plass allerede nå. For å melde seg på og være sikret plass fra januar så bruker man denne linken for å registrere deltagere i Spond. Viktig at denne informasjonen blir fylt ut riktig i registreringen i Spond: 

  • Navn (barn) 

  • Fødselsdato (barn) 

  • Skole og trinn (barn) 

  • Navn, telefon og epost på foresatte 

Link til påmelding: https://group.spond.com/BIJBQ  

 I gruppen vil det legges ut informasjon inn mot oppstart. Forhåndspåmelding er ikke bindende. Alle som melder seg på til oppstart i januar har prøveperiode ut februar. Dette er for at både foresatte og trenere har mulighet til å se om dette er noe som passer for de påmeldte barna.  

I utviklingsgruppene jobber vi metodisk med spillerutvikling og læring tilpasset spillernes fotballevner. 

Hvordan drives Utviklingsgruppene? 

Primært et åpent treningstilbud i SFO-alder, og spilleren kan dermed trene og spille kamper for egen klubb i sitt nærområde. Øktene ledes i hovedsak av våre profesjonelle trenere, hvor flere også trener lag i Akademiet. Ledere for utviklingsgrupper sørger for at Stabæks kultur og sportslige tilbud blir ivaretatt. 

For å gi barna best mulig fotballopplevelse er vi opptatt av differensiering.  Det gir trygge rammer for prøving og feiling, noe som er viktig i god spillerutvikling. I praksis betyr det at spillere settes sammen i grupper med tanke på interesse og evne, kombinert med sosiale hensyn. 

 

Ønsker du mer informasjon om utviklingsgrupper: https://www.stabak.no/akademi/nyheter/trene-mer-fotball-i-et-utviklende-ferdighetsmiljo 

 

Har du spørsmål? 

Administrative spørsmål kan sendes til: [email protected] 

Sportslige spørsmål kan sendes til: [email protected] 

Påmelding ved link øverst. 

Vi gleder oss til å komme i gang! 

Annonse fra Obos-ligaen: