Slik fornyer du ditt sesongkort

Velkommen til Nadderud i 2021!

Annonse:

Slik fornyer du sesongkortet digitalt

  1. Dersom du har hatt sesongkort i 2020 skal du ha fått tilsendt en SMS og en e-post med en egen lenke du må benytte for fornyelse. 
  2. Klikk på lenken og følge de enkle stegene for å fornye sesongkortet ditt. Sesongkortet kan fornyes til 26. januar kl. 24.00. 

Har du ikke fått SMS eller e-post så send en melding til [email protected] så sender vi den til deg.

Ønsker du plastkort?

Våre sesongkort er digitale og PDF du mottar ved kjøp kan printes og brukes som sesongkort. Dersom du likevel ønsker et plastkort, så koster det kr. 100,- per kort og kjøpes i prosessen når du kjøper eller fornyer ditt sesongkort.

Vi gjør oppmerksom på at det også påløper kr. 100,- ved fornyelser og kjøp av sesongkort på Brakka. Brakka er ikke åpent som normalt pga Covid-19- restriksjoner og hjemmekontor og man må evnt avtale tid for dette på mail – [email protected]

Bytte sete?

Dersom du ønsker å bytte sete eller kjøpe flere seter sammen må du sende en forespørsel om ledige seter til [email protected] siden vi pt ikke har åpnet for salg nettopp for å kunne håndtere ønsker fra våre lojale sesongkortkunder. Fristen for dette er tirsdag 26. januar kl. 24.00. Vi kontakter da de som ønsker dette fortløpende for endringer.

Eksisterende sesongkortinnehavere kan fornye sine kort t.o.m. 26. januar kl. 24.00, hele stadion åpnes for salg i starten av februar og vil bli annonsert.

Kjøp sesongkortet ditt for 2021 her

Tre gode nyheter

  • Du trenger ikke å logge inn for å fornye eller kjøpe sesongkort

  • Sesongkortet er nå digitalt og sendes rett til din mobil på e-post eller SMS.

  • Sesongkortet kan enkelt lagres i Wallet (iPhone) eller WalletPasses (Android) slik at du alltid har billetter og sesongkort tilgjengelig.

Annonse fra Eliteserien: