Slik fornyer du ditt sesongkort

Velkommen til Nadderud i 2020!

Annonse:

Slik fornyer du sesongkortet digitalt

  1. Dersom du har hatt sesongkort i 2018 skal du ha fått tilsendt en SMS og en e-post med en egen lenke du må benytte for fornyelse. 
  2. Klikk på lenken og følge de enkle stegene for å fornye sesongkortet ditt. Sesongkortet kan fornyes til 2. desember 2018.

Har du ikke fått SMS eller e-post så send en melding til [email protected] så sender vi den til deg.

Ønsker du plastkort?

Send en e-post til [email protected] for å bestille et trykket sesongkort til kr.100,-. Plastkortet hentes og betales på Brakka. Er det vanskelig finner vi selvfølgelig en løsning. Ring Ellen på 92 88 63 30.

Vi gjør oppmerksom på at det også påløper kr. 100,- ved fornyelser og kjøp av sesongkort på Brakka.

Bytte sete?

Dersom du har funnet et ledig sete som du ønsker å bytte til så kan du sikre deg denne plassen selv. Da kjøper du den i billettsystemet, du trenger altså ikke å fornye ditt eksisterende sesongkort og beholder selvsagt din ansiennitet så lenge du kjøper ny plass på samme bruker.

Dersom det ikke er noen ledige seter der du ønsker å sitte, må du først fornye kortet ditt og deretter melde inn ønske om bytte av plass innen 1. desember til [email protected]. Innkomne ønsker håndteres mellom 3. og 6. desember.

Sesongkortinnehavere kan fornye sine kort t.o.m. 2. desember, hele stadion åpnes for salg 7. desember 08.00.

Kjøp sesongkortet ditt for 2019 her

Tre gode nyheter

  • Du trenger ikke å logge inn for å fornye eller kjøpe sesongkort

  • Sesongkortet er nå digitalt og sendes rett til din mobil på e-post eller SMS.

  • Sesongkortet kan enkelt lagres i Wallet (iPhone) eller WalletPasses (Android) slik at du alltid har billetter og sesongkort tilgjengelig.

Annonse fra Eliteserien: