U21: Årshjul

Vi ønsker å invitere ivrige og utviklingsorienterte spillere på prøvespill i Stabæks U21-gruppe.

Annonse:

🖼 2023: NM: J19:
Stabæk - Hønefoss

Divisjonsspill

 
I 2024 skal det å konkurreres i J19 1. divisjon.

Trenerteam

 
U21 vil i 2024 bli fulgt opp av Johannes Kvammen Kallevik (hovedtrener), Maren Eithun Hauge som toppspillerutvikler, Joar Hedkvist Dale som spillerutvikler og keepertrener og Andreas Sørensen Mauset med ansvar for treningsgjennomføring og spillerutvikler.

Treninger

 
Med kampdager på søndager og mandager vil U21 trener fire ganger i uken, der det legges opp til restitusjon på tirsdag, trening onsdag, torsdag, fredag og lørdag.

Cupdeltakelse i 2024

 
I 2024 skal U21 delta på

  • Nordisk cup, januar/februar, Sverige
  • Madrid cup, juni 2024, Spania

Det jobbes også med en treningssamling til sommeren i utlandet, der akademiet er i kontakt med noen store klubber i utlandet for å tilrettelegge et slikt opphold inklusive treningskamper underveis.

Svenske AIK hadde tilsvarende samling i Norge preseason 2023. Stabæks U17 fikk hele 8 - 2 i målforskjell på to kamper mot AIK.

U19/U21/Rekrutt - kjært barn, mange navn

 
Treningsgruppen er fra starten av bestående av U19 / rekrutt, spillere med potensielt A-lagsmateriell og et godt fotballnivå inne. Gruppen er driften som en enhet der hovedarenaen er J19 1. divisjon. Dette for å sikre at alle spillere får spilt kamper.

I tillegg kommer samarbeid med A-laget, der spillere kartlegges fra både A-laget og U19 for å spille 2. divisjonskamper gjennom sesongen. Forøvrig kommer J19 NM og for enkelte spillere J16 NM også som en arena gjennom året.

Prøvespill

 
Vi ønsker å invitere ivrige og utviklingsorienterte spillere på prøvespill i Stabæks U21-gruppe.
 
Hvis dette kan være interessant ta kontakt med utviklingsleder i Stabæk Fotball akademi jenter Christian Haulan[email protected] og mobil 480 44 788.
 

Stabæk Fotball Akademi Jenter

 
Her har du oversikt på alle akademiets treningsgrupper:

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: