Blir hovedtrener for Stabæk 2

- fortsatt ung, men har særdeles god erfaring og kompetanse, forteller sportssjef Kim André Pedersen.

Annonse:

🖼  Johannes Kvammen Kallevik
assistert av #46 Benedicte Bjørseth-Andersen

I desember omtalte vi ansettelsen av ny hovedtrener for Stabæk 2. Nathan Flight signerte arbeidskontrakt med Stabæk og skulle begynne for fullt over i det nye året.

Slik ble det ikke -  Nathan ble i løpet av julen headhuntet av HamKams A-lag Kvinner som deres nye hovedtrener og er allerede i gang på Hamar. Mao ingen dårlig ansettelse av akademiet, bare synd forholdet ble så kort med den blide skotten.

Men nå er en gammel kjenning på plass i rollen som trener:

- Johannes har blitt ansatt som ny hovedtrener for rekrutt 2023. Han er fortsatt ung, men har særdeles god erfaring og kompetanse, forteller sportssjef Kim André Pedersen.

- Vi er veldig glade for at han takket ja til jobben. I tillegg til å være en viktig del av Stabæk og NTG så vil Johannes ha en oppfølging av yngre spillere mot A-laget og være analytiker i A-lags teamet. Denne kombinasjonen er vi svært godt fornøyd med.

Foto: Kristian Bjerke 2022 ©

- Det er fint mulig å klatre i bratte stiger

 
På telefon tirsdag ettermiddag, ba vi Kvammen Kallevik om å oppsummere fartstiden så langt i Stabæk:

- Etter et veldig bra første år i Stabæk med mange fine opplevelser og god utvikling gleder jeg meg veldig til sesongen 2023. Jeg fortsetter nå i jobben som ansvarlig for 2. divisjons laget vårt samtidig som jeg har ansvar for NTG-elevene våre i skoletiden og en litt utvidet rolle rundt A-laget vårt.

- Dette er rollen jeg trådde inn i etter at Ole Gåseidnes forsvant til Røa i høst. Læringsstigen har vært bratt, men som vår utviklingsleder sa; det er fint mulig å klatre i bratte stiger. Jeg har fått en veldig bra personlig utvikling i denne rollen og tror at det vil fortsette samtidig som vi får kontinuitet på trenersiden som kan være bra for jentene som er det viktigste vi har!

Hvilke mål har du for den nye sesongen?

- I 2023 håper jeg vi kan fortsette de gode resultatene som akademijentene har hatt de siste årene, både med tanke på sportslig resultater og individuell utvikling. Målet for rekruttspillerne våre er selvfølgelig å ta steget opp på A-laget vårt og det har jeg stor tro på at vi kan fortsette å hjelpe dem med.

Det er nytt format på 2. divisjon med færre lag og større avstander, har du noen tanker?

- I tillegg til å fortsette å utvikle spillere neste år ønsker vi også selvfølgelig å prestere bra i den nye 2. divisjon som nå er en nasjonal serie. Jeg tror den nye 2. divisjon kan være veldig bra for å videre utvikle spillere både i Stabæk, men også nasjonalt på jente- og kvinnesiden, det blir også gøy å møte flere nye motstandere fra flere steder i landet.

Nå formaliseres rollen din i støtteapparatet for A-lag kvinner, som ansvarlig for analyse. Men du er jo ikke fremmed på dette området, du samarbeidet med Gåseidnes hele fjoråret og hadde ansvaret for analysen etter han forlot oss til fordel Røa. Hvordan blir dette nå?

- Jeg gleder meg også til å gjøre en litt større jobb rundt A-laget vårt, samtidig som jeg tror det kan utviklende for A-laget vårt tror jeg det er veldig bra for meg personlig samtidig som det forhåpentligvis kan gjøre broen fra akademiet til A-laget litt mindre for jentene våre som uansett hvordan du ser på det er vår prioritet Nr 1!

Foto: Kristian Bjerke 2022 ©
Håper å fortsette de gode resultatene i 2023

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: