Tre nye, debutanter i 2. divisjon

Det er en like stor glede, hver eneste spiller og hver eneste gang - det å presentere Norges fotballfremtid; debuterende Stabæk-spillere!

Annonse:

#42 Mathea Myhrum, #87 Synne Wichstrøm Jørgensen
og #63 Oda Løvig Halvorsen

Årets nest siste runde i 2. divisjon, borte mot Bjørnevatn skulle bli både målrik og debutkamp for hele tre av Stabæks spillere! Les kamprapporten: -9° og uavgjort på Bjørnevatn »

#42 Mathea Myhrum

 
Kampens første innbytte 63. spilleminutt ble Stabæks spiller nummer 42 Mathea Myhrum, som kunne notere seg sin debut i 2. divisjon. Mathea kunne også notere seg målgivende underveis i kampen mot Bjørnevatn.

Mathea er født 2007, midtbanegeneral og spilte inn sine fotballsko Lommedalens IL og senere i Bærums Verk Hauger IF, før hun kom til Nadderud og Stabæk Fotball januar 2022.

Foto: Kristian Bjerke 2023 ©
#42 Mathea Myhrum

Dette sa Mathea etter kampslutt om sin debut:

- Jeg synes det var veldig gøy å debutere i 2. divisjon. Det var veldig gøy å få prøve seg på et så høyt nivå, selv om det også var utfordrende. Kjipt at det endte 2-2, men fortsatt en veldig gøy opplevelse. Hele turen har vært veldig bra og alle på laget er veldig hyggelig og har tatt oss godt i mot på første tur samme.

#87 Synne Wichstrøm Jørgensen

 
Vi måtte tålmodig vente ni minutter før neste debutant i 2. divisjon kom fra de Blaa; Stabæks #87 Synne Wichstrøm Jørgensen får sin debut i Finnmark.

En ny midtbanegeneral født 2007, som begynte sin fotballkarriere i Nesøya IL og senere Bærums Verk Hauger. Synne ble Stabæk-spiller juni 2020 og trener i utgangspunktet for Stabæks U19. Hun er i likhet med Mathea Myhrum, elev ved NTG Bærum.

Foto: Kristian Bjerke 2023 ©
#87 Synne Wichstrøm Jørgensen

Dette sa Synne etter kampslutt om sin debut:

- Det har veldig gøy å få muligheten til å spille i 2. divisjon og få matche seg med det nivået. Fart, kraft og temperament var følelsen jeg satt igjen med etter kampen. Dette gjorde kampen veldig lærerik. Noe som jeg tar med meg videre inn i treningshverdagen inn mot neste sesong!

#63 Oda Løvig Halvorsen

 
Ytterligere syv minutter i det kjølige nord og Stabæk kunne så skilte med sin tredje debutant på Bjørnevatn i årets 2. divisjon! #63 Oda Løvig Halvorsen entrer banen og får sin debut, etter å ha blitt byttet inn for #77 Elina Tapaeva.

Oda er født i København 2007, men norsk statsborger og dagens tredje debuterende midtbanespiller på Bjørneparken kunstgress. Med god fotballskole hos Nesodden IF, kom Oda til Stabæk august 2021. Oda er i likhet med de to andre debutantene, elev ved NTG Bærum. Oda trener i likhet med dagens to andre 2007-debutanter, for Stabæks U19.

Foto: Kristian Bjerke 2023 ©
#63 Oda Løvig Halvorsen

Dette sa Oda etter kampslutt om sin debut:

- Det var veldig gøy å få muligheten til å debutere i 2. divisjon. Det var høyt tempo og gode mostandere, så opplevelsen var veldig lærerik. Selvfølgelig hadde vært gøy å ta 3 poeng, men er likevel fornøyd med 1 poeng og debut!

Med base i Stabæks treningsgruppe J16

 
I den normale treningshverdagen tilhørte jentene Stabæks J16 med hovedtrener Joar Hedkvist Dale, som sier følgende søndag ettermiddag om debutantene i nord:

- Det er veldig gøy å se Mathea, Synne og Oda få debuten sin i voksenfotballen for rekruttlaget i 2. divisjon. De har jobbet godt i lang tid, har vært ledende spillere i 07-gruppen de siste årene, og var nøkkelspillere i gruppens seier i J17 Regional i år.

- Vi gratulerer jentene med debut og gleder oss til å se de neste fra 07/08/09-gruppen ta steget opp og få prøve seg i voksenfotballen, avslutter en smilende Hedkvist Dale til stabakkvinner.no

Som Joar benytter vi også anledningen og gratulerer alle tre så mye med debuten i 2. divisjon og takker deres foregående klubber; Nesodden IF, Nesøya IL, Lommedalens IL og ikke minst Bærums Verk Hauger for tilretteleggelse og jentenes grunnlag i fotball! Kudos!

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: