Siste ble en fest!

MÅLFEST på Nadderud mot Medkila, ble oppskriften på seriens siste runde i 2. divisjon. Hele 6-1 stod på måltavlen da dommeren blåste av.

Annonse:

🖼 #5 Silje Bjørneboe, #29 Karianne Nyhus og #85 Sena Akyurek

Lagene følte litt på hverandre, men etter drøye kvarteret scorer Stabæks Henriette de Lange. Så begynte en kjølig ferd frem til pause og først ni minutter inn i 2. omgang scorer Medkilas (og tidligere Stabæk-spiller) Caminda Olsen et vakkert mål. Hyggelig for Medkila og Olsen selv, at hun nå returnerte fra skade og i tillegg scoret på sin fars bursdag.

Selv om det ble en fest for familien Olsen og Medkila i hele tre minutter etter utligningen, så ble bryteren skrudd på for de Blaa tre minutter senere. Først scorer Karianne Nyhus og tavlen viser igjen ledelse med 2-1.

Ti kjølige minutter senere i vinden på Nadderud, og ballen ruller over feil målstrek og selvmålet ble et faktum for gjestende lag. Fire minutter senere kom første av tre blaa scoringer; Sena Akyurek sklir elegant ballen forbi Medkilas keeper og inn i mål (4-1).

Tre minutter og Silje Bjørneboe setter sin signatur på scoringslisten med 5-1 i kampens 74. minutt. Andrea Anderdal blir matchvinner og noterer navnet på kampens syvende scoring i 79. spilleminutt. Resterende ti minutter pluss tillegg forblir målløse, før dommer Benneche blåser av kampen på Nadderud stadion.