ONSDAG: Rosenborg på bortebane

FRA TAP MOT LYN: Vi møter «selveste» Rosenborg onsdag på Koteng arena kl 16:00

Annonse:

📸 #11 Zara Jönsson

Lite hvile om dagen!

Tirsdag kveld setter jenten seg på flyet til stiftsstaden for ny kamp. Rosenborg tapte i helgen 0 - 1 mot Lyn. Overraskende for mange, men Lyn er gode og lure. Kampen er egentlig runde 17 (se oppdatert spilleplan for 2022), men den er flyttet frem fordi Rosenborg skal representer landet i Champions League i august.

Vi kommer fra seier over Røa.

Det smakte usedvanlig godt. Rosenborg borte er med all respekt for Røa, en større oppgave. Vi må derfor opp noen hakk i forhold til prestasjonen mot Røa. Først og fremst må vi slutte å spille motstanderes keepere gode. Det har vi gjort i alt for mange kamper så langt i år.

Oppgaven blir nok ikke enklere av at Rosenborg skled på et bananskall 🍌 mot Lyn. Vi tipper de er rimelig revansjelystene. For Rosenborg er alt annet enn topp-to en fiasko. Nå ligger de seks poeng bak Vålerenga og Brann. De har ikke rom for flere bananskall 🍌.

Foto: Kristian Bjerke 2022 ©
Mange måter å løse utfordringer på

Vi for vår del har faktisk kommet i en situasjon hvor den viktige fjerdeplassen ikke er fullstendig urealistisk. Det er kult og er en situasjon med kun oppside, så vi kommer til å gjøre alt vi kan for å slå trønderne.

Vi møtte dem så sent som 27. mars på Nadderud. Da vant Rosenborg 3 - 2 og vi var skikkelig skuffet etterpå fordi vi følte vi fortjente mer i den kampen.

RBK-kampen sendes selvfølgelig direkte i samarbeid med vår partner Budstikka.no - merk deg tidspunktet for avspark kl 16:00 - Link til streamen: https://tinyurl.com/bs699912

Klikk for full oversikt: SPILLEPLANEN 2022 »

Neste hjemmekamp på Nadderud:
Stabæk - Vålerenga, onsdag 25. mai kl 18:00

🎟 billett.stabakkvinner.no
 

Vi sees på Nadderud!

  
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: