Fortsetter motbakken for Røa?

Røa inviterer til returkamp og har som mål å slå oss på søndag ettermiddag. - I ettertid: ja, dét gjorde den!

Annonse:

📸 #6 Selma Pettersen, #22 Sunniva Skoglund,
#5 Silje Bjørneboe og #15 Kim Sundlöv

Hentet fra dynamitegirls.no:

- Husker du at vi fikk annulert scoringen vår i siste spillesekund på Nadderud den 7. mai, og at Stabæk slo oss 1-0 i den kampen?

- Hvor deilig hadde det ikke vært å ta årets første seier i @Toppserien mot nettopp Stabæk – vår rival i «Bærum Vest» – i returoppgjøret på Røabanen søndag 22. mai kl 15:00?

Med feiring av Norges grunnlovsdag på tirsdag og seier over Odd med hele et mål på onsdag i cupen, er vi tilbake med Toppserie-spill på søndag. Vår nærmeste rival på Oslo vest, vil gjerne ha revansj(?) iflg lagets egne nettsider.

Nøkkelen til å unngå at Røas våte drøm skal gå i oppfyllelse, handler om å score mål. Der har vi mer å gå på. Defensivt fungerer ting. Vi har faktisk kun sluppet inn ett fattig mål på de seneste fire kampene.

I pausen: Klare for EM i Tsjekkia

Det har som kjent vært internasjonal pause pga landslagsspill.
Norges J19-landslag kvalifiserte seg til EM, etter å ha slått Østerrike i gruppefinalen 16. mai. Du kan lese mer om Norges J19 hos fotball.no.

Våre to spillere #6 Selma Pettersen og #51 Iris Omarsdottir skal derfor til Tsjekkia og gruppespill mot henholdsvis Sverige, Tyskland og England. Kampene spilles mellom 27. juni og 3. juli. Vi gratulerer med kvaliken!

Foto: Kristian Bjerke 2022 ©

Toppserien: Røa - Stabæk

Søndag er det altså klart for ny runde i serien; bortetur over Lysaker-elven og hos Toppserie-laget Røa - mao et lokalt returoppgjør, etter at vi slo Røa på Nadderud.

Vi spurte trener Per Inge Jacobsen om et tilsvar på Røas ønske om å gi oss bank på søndag, men han holder kortene så tett til brystet at det ble vanskelig. Ikke en gang om vi har planer om å være klumper i grøten til Røa, ville han svare på.

Det er mao bare å møte opp på Røa-banen med lyden av hr Nordbys røst "klingende" over bydelen og ikke minst; heie oss frem i dette derbyet.

Røa snakker om å ha litt «motbakke» og derfor trenger sårt sine supportere - men hva med deg? Vi sees på Røa-banen søndag 15:00 til avspark! Billetter til kampen kjøper du her.

20220430-stb-ts-roa--4256.jpg
Møte med Røa - her ved #11 Zara Jönsson

 
Neste hjemmekamp på Nadderud:
Stabæk - Vålerenga, onsdag 25. mai kl 18:00

🎟 billett.stabakkvinner.no
http://billett.stabakkvinner.no/

Vi sees på Nadderud!

  
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 20.05.2022, oppdatert: 22.05.2022
Skrevet av: SFK Media | Foto: Kristian Bjerke