- vi glipper akkurat og blir hardt straffet

FØRSTE KAMP I SLUTTSPILLET: vi ser også at vi kan straffe de, og vi har noen veldig gode perioder sier kaptein Bjånesøy etter kampen.

Annonse:

🖼 #6 Selma Pettersen

To gode lag, men tre poeng ble igjen på Lade i Trøndelag. Onsdag møter vi RBK på nytt.

Rosenborg startet kampen på Lade med god ballbesittelse.
Som den tildels, svært aktive kommentatoren sa på Direktesports stream: - Rosenborg har taktstokken, og i det 10. minutt scorer trønderne sitt første mål.

Men etter 20. minutter kjører keeper Skoglund ballen til Melissa Bjånesøy, som scorer Stabæks første mål. Lite smålange i den berømte trøndermaska, endret kampbildet seg i første omgang.

Heldigvis brukte Direktesports kommentator tiden i solen under pausen på Koteng arena, så da ble det tid til "å fylle glassene" både i garderobene og ellers - ikke overraskende akkompagnert av Åge Aleksandersen på høyttaleranlegget på stadion.

Etter fem minutter gammel 2. omgang får Rosenborg en kjempesjanse etter feil i Stabæks forsvar, men qual-to-be-Champions League-laget bommer på åpent mål. Umiddelbart etterpå er det ny og stor sjanse i dødballsituasjon, men nok en miss.

Etter 54 minutters spill scorer Rosenborg sitt andre mål, og tar naturlig nok ledelsen. 70. minutt, frispark umiddelbart utenfor RBKs 16-meter, men keeper fanger til slutt ballen etter skudd.

2. omgang preges av å bølge litt frem og tilbake, skuddforsøk, men uten de helt store sjansene.

Først i overtiden setter Rosenborgs Anna Langås Jøsendal inn RBKs siste mål.

Vi avslutter med å kåre dagens kommentar fra Direktesports kommentator; mannen som får selv den historiske og garvede sportskommentatoren Bjørge Lillelien til å virke ordknapp og introvert:

"Fordel med å ha så få publikum på kamp; du slipper pipekonserten".