20230422-stb-ts-aas-8646

Seier, tre poeng og ferie!

- Bra respons etter at vi slipper inn mål, bra moral i laget, gøy at mange er involvert og bidrar, sier sportssjef Pedersen etter ny seier.

Annonse:

🖼: SEIER, TRE POENG, SOMMERFERIE!

Stabæk starter kampen på Åsane arena med høyt press mot vertskapet. Allerede i kampens tredje minutt snidder Smilla Vallotto Åsanes tverrlegger i første målforsøk. Bjånesøy med nytt forsøk noen minutter senere, men skuddet reddes av Åsanes keeper Duffy.

Halvtimen spilt og Justine Kvaleng Kielland setter dødballen inn til feltet og ballen går i mål. Full forvirring i Bergen, hvem var sist på ballen? Var det selvmål? Vi venter spent på avgjørelsen...

Stabæk roer ned og har god kontroll. Uret passerer 40 minutter og ut fra intet kommer et knallhardt skudd som suser forbi Åsanes nettmasker - skyldig: Melissa Bjånesøy. Kun minuttet senere kommer nytt skudd mot Åsanes mål. Med god kontroll på motstanders banehalvdel går Stabæk til pause med fortjent ledelse.

Åsane starter 2. omgang med ballen og kommer hvertfall til innlegg mot Stabæks mål. Vel og merke forsvinner ballen ut og Sunniva Skoglund spiller ut til våre, i den "svært varme" ettermiddagen i Bergen iflg kommentator på TV 2 Play. En "svært varm" ettermiddag er hele 21° på Vestlandet iflg yr.no.

De orange går offensivt ut og legger høyere press på Stabæk, og etter seks spilte minutter kommer det til et direkte skudd på Sunniva Skoglund. Et noe underlig mål registreres på Åsanes spiller Dina Fosso Dale. Like langt og uavgjort på Åsane.

Kvarteret spilt og Zara Jönsson kommer til skuddforsøk, men ryggsekken var dessverre litt tung. To minutter senere kommer Justine Kvaleng Kielland til skudd på Åsanes mål, men keeper redder. Så følges det opp med først Meryll Serrano som setter Stabæks andre mål etter dødball, og så scorer Emilie Bølviken. Stabæk leder kampen 3 - 1 i Bergen.

Mye snur etter disse scoringene for Stabæks del og vi er igjen tilbake til å ha kontroll på Åsane arenas kunstgress i sommervarmen. Ny dødball i 74. minutt, men ballen får tribuneplass bak Åsanes mål.

Begge lag sliter litt med ballretning mot motstanders mål og Åsane får to "sjanser" ca ti minutter før full tid. Ingen av disse gjør urovekkende vondt i keeperhanskene til Skoglund.

Vi fikk en prat med sportssjef Kim André Pedersen fra Bergen og gratulerte laget med ny seier. Hvordan er følelsen av å ta med seg nye tre poeng inn i en fortjent sommerferie?

- Vi starter bra, trøbler litt i starten av 2. omgang men vi klarer å ta oss sammen. Bra respons etter at vi slipper inn mål, bra moral i laget, gøy at mange er involvert og bidrar. Gøy å avslutte med to på rad og så kunne ta sommerferie, avslutter en godt fornøyd sportssjef på telefon.

Stabæks tredje scoring gjøres av Emilie Bølviken i kampen mot Åsane og vi fikk en prat med henne også. Du setter det matchavgjørende målet før vi tar sommerferie:

- Det var veldig gledelig å kunne bidra til å sikre tre viktige poeng på en tøff bortebane og gjøre at vi går inn i ferien med et smil! Hele laget jobber knallbra i dag og viser moral når vi kommer tilbake etter deres utligning. Nå skal vi nyte litt velfortjent fri, sier strålende fornøyd Emilie til stabakkvinner.no

Så vi avslutter med at Stabæk altså tar en ny og overbevisende seier, tre poeng og en fortjent sommerferie med seg hjem fra Bergen! Snakk om fangst!!

Forøvrig tar ikke alle ferie; nå åpner sommerens overgangsvindu, så da er det bare å følge med på stabakkvinner.no og i sosiale media for siste nytt.
 

Kampfakta

 
Åsane - Stabæk (0 - 1) 1 - 3
Lørdag 01.07.2023, kl 15:00
Åsane arena
Toppserien, runde 17

Hoveddommer: Karoline Marie Jensen (Furuflaten Idrettslag)
Ass.dommer 1: Andrè Frøseth Jønland (Sandviken, IL)
Ass.dommer 2: Sefa Erdal (Telavåg IL)
4. dommer: Mohammed Nabil Alzinati (Nymark IL)
Dommerveileder: Andre Holtar Arnholt (Østsiden Askøy FK)
Kampdelegat: Hans Lokøy (Arna-Bjørnar Allianse Idrettslag)

Mål:

 
0 - 1  Selvmål (30')
1 - 1  Dina Fosso Dale (51')
1 - 2  Meryll Abrahamsen (63')
1 - 3  Emilie Bølviken (65')

Stabæk:

 
ℹ️ -  22 Sunniva Skoglund

ℹ️ -  2  Emilie Bølviken
ℹ️ -  5  Silje Bjørneboe (Anja Rasmussen 85')
ℹ️ -  16 Silje Skaara Helgesen

ℹ️ -  4  Thea Loennecken
ℹ️ -  8  Justine Kielland
ℹ️ -  9   Meryll Abrahamsen (Anastasia Høgevold 76')
ℹ️ -  10  Smilla Vallotto (Malene Maslø Dunsby 85')

ℹ️ -  7  Melissa Bjånesøy (Kaptein)
ℹ️ -  11 Zara Jönsson (Signe Strømnes 85')
ℹ️ -  51 Iris Omarsdottir (Selma Pettersen 85')

Innbyttere:

 
ℹ️ -  23 Martine Leonards

ℹ️ -  3  Anja Rasmussen
ℹ️ -  6  Selma Pettersen
ℹ️ -  15 Anastasia Høgevold
ℹ️ -  20 Signe Strømnes
ℹ️ -  21 Malene Maslø Dunsby
ℹ️ -  95 Maren Hagfors Thoresen

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: