Sjelden kost på Nadderud

Dramatikken skulle prege lørdagens kamp på Nadderud med straffe, mangel på straffe, gule og røde kort.

🖼: #24 Monica Nedgaard Isaksen og LSKs Camilla Huseby

Begge lag har ball, men etter nesten tyve minutter setter Miljana Ivanovic ballen i Stabæks mål. Lite skjer, vel og merke på måltavlen før vi er inne i kampens 2. omgang, der to mål kommer som etter et straffespark til fordel LSK og et frispark, der Thea Loennecken setter ballen i LSK nett. De gule og svarte tok med seg alle poengene.

- En kamp som hadde mange spesielle situasjoner og at det var en uheldig dommer, sier Petter Belsvik etter full tid på Nadderud:

Sjelden kost for Stabæks del

Noe vi sjeldent opplever i Toppserien er utvisninger. Men denne kampen på Nadderud kunne krysse av for det også, da LSKs Camilla Huseby fikk direkte rødt kort i kampens 62. minutt. Emilie Bølviken fikk rødt, etter to gule i henholdsvis 55. og kampens 90. minutt. Iflg Stabækorakelet er dette første gang i lagets historie at vi får rødt kort i Toppserien!

Melissa Bjånesøy har passert 200 A-kamper

Vår trofaste kaptein har passert 200 A-kamper for Stabæk tidligere denne sesongen. Dette ble markert på lørdagens TV-sendte kamp:

Blomster til Melissa overrakt av styremedlem Siri Nordeide Grønli

Kampfakta

Stabæk - LSK kvinnner (0 - 1) 1 - 2
Lørdag 07.10.2023, kl 15:00
Nadderud stadion
Toppserien, runde 22

Hoveddommer: Ola Kellerhals (Vaulen IL- fotball)
Ass.dommer 1: Tomke Kathrin Poppen (Åssiden IF)
Ass.dommer 2: Shahad Emad Al-Rantisi (Trane, SK)
4. dommer: Aylin Kalak (Høybråten og Stovner IL)
Dommerveileder: Ikke tilstede på Nadderud
Kampdelegat: Rune Strand (Ridabu IL)

Mål:

0 - 1  Miljana Ivanovic (18')
0 - 2  Emilie Marie Aanes Woldvik (straffe)(56')
1 - 2  Thea Loennecken (63')

Stabæk:

ℹ️ -  22  Sunniva Skoglund

ℹ️ -  5  Silje Bjørneboe
ℹ️ - 16  Silje Skaara Helgesen
ℹ️ -  2  Emilie Bølviken

ℹ️ -  3  Anja Rasmussen (Iris Omarsdottir 45')
ℹ️ -  28 Mathilde Kruse
ℹ️ -  9   Meryll Abrahamsen
ℹ️ -  4  Thea Loennecken (Maren Hagfors Thoresen 89')
ℹ️ -  31 Fanny Lång (Mathea Berg-Solemdal 61')