Tidenes nest yngste med debut i Toppserien!

Stabæks neste yngste debutant på toppnivå i norsk kvinnefotball: Elida Holvik Kolbjørnsen.

Annonse:

🖼 #30 Elida Holvik Kolbjørnsen

Hun kommer fra klubben Mjøndalen der hun har trent og spilt med gutta hele veien. Hun har fortsatt å trene i sin barndomsklubb, kombinert med Stabæk. Et samarbeid som igjen har gitt resultater.

Det unge talente og svært lovende Elida Holvik Kolbjørnsen (født i 2008) fyllte 15 år i sommer. Kort tid etter signerte hun kontrakt med klubben.

- Lørdag fikk hun en fortjent debut i Toppserien mot Røa. Hun er med det vår nest yngste spiller på høyeste nivå som debuterer. Elida har trent jevnt og trutt med A-laget siden mai måned og har tatt store steg på kort tid, forteller sportssjef Kim André Pedersen.

- Elida er en spiller med gode tekniske ferdigheter, god bevegelseskompetanse, fin balanse i spillet sitt og god til å diktere spillet. Hun er god 1v1 offensivt og god til å sette opp andre fremover i banen, forteller sportssjefen og fortsetter:

- Som en del av vårt strategiarbeid og klubbmodell så er Elida sin debut og videre utvikling en viktig del av dette. Vi gratulerer Elida, hennes familie, Mjøndalen og alle utviklingstrenerne i Stabæk som jobbet daglig med god spillerutvikling.

- Vi gleder oss til å følge Elida sin utvikling videre, avslutter en godt fornøyd Pedersen lørdag kveld på Nadderud.

Elida blir derfor Stabæks nest yngste spiller med debut på øverste nivå i norsk fotball på kvinnesiden. Vår spiss #51 Iris Omarsdottir innehar klubbrekorden. Hun var 15 år og 58 dager gammel da hun debuterte. Nå er altså Elida vår nest yngste med 15 år og 74 dager.

Elida debuterte også i norsk 2. divisjon i april, i en alder av 14 år. Så nå har du noe å huske på til neste quizaften på onkel Blaa!

Foto: Kristian Bjerke 2023 ©

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Eliteserien: