Bjørneboe er med videre!

Vi er vant med å se henne i forsvarsleddet på banen; nå har Silje re-signert for Stabæk.

Annonse:

🖼 #5 Silje Bjørneboe

Du så henne første gang i Stabæk-drakten august 2017, altå seks og halvt år siden.

I begynnelsen av desember valgte Silje Bjørneboe å re-signere for klubben. Dette sier hun selv om denne kalenderluken for alle Stabæk-fans:

- Jeg er glad for å ha signert ny kontrakt med Stabæk! Syntes vi har noe godt på gang, og jeg føler fortsatt det er et godt sted for meg å utvikle meg videre til neste steg i karrieren.

- Jeg har troa på at Stabæk kommer til å finne en god trenerkandidat, og jeg gleder meg veldig til å ta fatt på 2024-sesongen! Men før det blir det godt med litt ferie, forteller en fornøyd Silje fra det varme utland.

Foto: Kristian Bjerke 2023 ©
Fra siste kamp i sesongen mot Avaldsnes

En kontinuitetsbærer og en kulturell arkitekt

 
Sportssjef Kim André Pedersen er godt fornøyd med klubbens seneste re-signering:

- Vi er veldig glade for å signere ny avtale med Silje. Hun er en kontinuitetsbærer og en kulturell arkitekt, i form av hennes erfaring som spiller, personlighet og ikke minst hennes fartstid i Stabæk.

- Hun er en omgjengelig fotballspiller med mange gode ferdigheter og kan utvilsomt spille flere posisjoner. Hun spiller både stopper, sidestopper og beck.

- Det at hun nå signererer er et godt signal inn i Stabæk og omverden forøvrig. Et god signal for det vi prøver å bygge opp at vi har spillere som vil være med på en videre utviklingsreise og å sette enda høyere ambisjoner de kommende årene. Vi er stolte av at Silje er med på reisen videre og nå er vi snart i mål før jul, avslutter sportssjefen på telefon.

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: