Med videre på full tid

Med lang erfaring som spiller og senere trener, har Maren Eithun Hauge signert videre avtale med Stabæk og NTG Bærum.

Annonse:

🖼 Maren Eithun Hauge

Som spiller har hun vært i klubbene Grorud, Lyn, Linderud-Grei, Stabæk, Vålerenga og avsluttet spillerkarrieren i Stabæk høsten 2022. Siste* kampen hun spilte var cupfinalen på Ullevål mot Brann. Heldigvis har klubben og spillerne kunnet nyte godt av Marens UEFA B-lisens som trener etter hun la opp.

Fra en hverdag med to jobber

 
Ut inneværende sesong har hun hatt en kombinert arbeidshverdag, der hun både har jobbet som lærer på offentlig skole og som trener på ettermiddagen på Nadderud med A-lag kvinner. På nyåret blir hun ansatt fulltid i rollen som toppspillerutvikler ved NTG Bærum og Stabæk Fotball:


- God spiller og en flott person

 
Sportssjef for fotball ved NTG Bærum, den UEFA-A lisensierte fotballtreneren Viggo Strømme ser frem til å få ny kollega i miljøet:

Hvordan blir det for NTG Bærum å få en tidligere elev og Toppserie-spiller tilbake igjen på laget ved skolen? Hvordan vil elevene kunne nyttegjøre seg å ha en så erfaren spiller og nå trener i NTG-systemet, trenings- og kamphverdagen?

- Det å få tilbake tidligere elever inn i systemet er veldig gledelig. Maren var en god elev, god spiller og en flott person.

- Med sin bakgrunn som elev fra NTG, toppseriebakgrunn, utdanning og trenererfaring fra Stabæk, tror jeg det blir meget bra for Stabæk-spillerne knyttet til NTG-prosjektet.

-Vi ønsker Maren hjertelig velkommen, avslutter Viggo Strømme til stabakkvinner.no

Den som gir seg er "en dritt"

 
* VISSTE DU: Maren re-debuterte i 2023-sesongen med hele åtte kamper registrert i Fiks, fordelt på 2. divisjon og J19. Hun forble målløs i årets sesong, men kan til gjengjeld skilte med et gult kort.

Foto: Kristian Bjerke 2023 ©
2. DIV: Stabæk - Bossmo/Yttern, Hauge som keeper - august 2023

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 14.12.2023, oppdatert: 18.12.2023
Skrevet av: SFK Media | Foto: Kristian BJerke