Før Stabæk – Vålerenga

Nå får vi testet oss

Annonse:

🖼 #6 Lotta Fennefoss og #1 Selma Panengstuen

Onsdag møter Stabæk Vålerenga i kvartfinale i Cupen på Nadderud. Det blir en skikkelig test.

Vålerenga kunne avgjort seriemesterskapet i Toppserien sist helg, men snublet mot Lyn på Kringsjå. De kjenner nok på den. Siste serierunde i Toppserien spilles førstkommende søndag og vi håper og tror Vålerenga prioriterer Serien langt foran Cupen. Så de stiller nok ikke med hele stjernegalleriet av leiesoldater mot oss. Uansett, Vålerenga er skyhøye favoritter.

Det betyr ikke at vi er sjanseløse. Jentene har levert noen meget solide kamper den siste tiden. Vi har scoret 23 mål de seneste fire seriekampene - og kun sluppet inn ett. I tillegg har vi fått rullert godt og gitt mange spilletid. Det er en fresh og taggad gjeng som stiller til start på Nadderudmatta onsdag – uansett hvem trener Per Inge Jacobsen velger å starte med.

Vi har en ok statistikk mot VIF: På 17 kamper står vi med 7 seire, 4 uavgjort og 6 tap. De fem seneste møtene har dog alle endt med seier til Vålerenga.

Dette er to lag som kjenner hverandre godt. Vi har notert ikke mindre enn 18 spillere som har spilt både for Stabæk og Vålerenga. Maren Hauge, Ingrid Søndenå og Stine Reinås spilte i VIF så sent som i fjor. Live Aandal har også en fortid i Enga. Marie Dølvik og Synne Jensen - som nå spiller for funksjonær-klubben fra den privilegerte delen av Oslo Øst, har tidligere spilt i Stabæk.

Vi ser frem til en spennende kamp på gode, gamle Nadderud. Flomlys, dugg i gresset, kanskje litt tåke. Dette blir magisk!

NRK stiller med åtte-kameras produksjon, så her får også det norske folk, i hus og hytte, mulighet til å nyte det som forhåpentligvis blir en thriller.

Onsdag spiller forøvrig også det norske A-landslaget for menn. De møter Israel på Ullevaal til privatlandskamp. Den kampen begynner klokken 1800. Cupkampen vår på Nadderud har avspark klokken 2000. Det blir med andre ord stigning i programmet for TV-seerne. Det blir faktisk som å hoppe etter Rune Olijnyk 

Er du ikke blant de heldige som har billett på Nadderud kan du altså se kampen på NRK2 – eller på nrk.no

Norsk Tipping gir 1,35 i Odds for borteseier og lubbene for 5,90 for hjemmeseier.

Kort ventetiden med disse bildene fra Semi-finalen i NM fra 2013. Da var det LSK-Kvinner som var på besøk. En historisk kamp som først ble avgjort i andre ekstraomgang. LSK ledet tre ganger. Vi leder i 20 sekunder. De siste 20...


 

 
Siste SERIEKAMP på Nadderud denne sesongen:
Link til kjøp av billetter kommer

Slik ser du Chixa live på Nadderud
 

stb-chx-some-trans-insta2
stb-chx-some-trans-facebook2
stb-chx-some-trans-twitter2

 

Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakchixa

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

Annonse fra Eliteserien: