Stabæk – ØHIL

Litt praktisk info

Annonse:

🖼 #5 Silje Bjørneboe

Først en stor takk til OBOS som er kampsponsor. Det setter vi pris på.

Kampen er ikke uventet kliss utsolgt. Det betyr ikke at det blir påfallende trangt på Nadderud. Utsolgt betyr 200 tilskuere - i disse Coronatider.

Supportereffekter

Stabækbutikken i containeren på utsiden av stadion holde åpent fra klokken 1500 til 1550.

Vi har blant annet fått inn nye fine caper med brodert Stabæk logo i front og «Alltid Uansett» bak i mørkeblå farge, denne og alt annet hjrtet kan begjære av supporterutstyr finner du ii Stabækbutikken. Sjekk ut utvalget her

Smittevern

På grunn av smittevernhensyn må du merke deg at billetten kan kun brukes av deg personlig eller de navn som er lagt inn, medbring legitimasjon for kontroll. Det er ikke nummererte seter, men vi minner om at alle må sitte minst en meter fra hverandre, dette gjelder uansett om man er i familie eller ikke og på stadion vil dette si to seter i mellom på raden og kun annenhver rad kan brukes.

Om navn på billetten som er bestilt er endret, må dette sendes til [email protected], sammen med opplysninger om nytt navn, telefon og evt epost, snarest for å få utstedt ny billett pga smittevernsporing. Samme gjelder dersom du er forhindret fra å bruke billetten din, da det er mange andre som venter på en billett er det viktig at du gir oss beskjed så vi kan gi/selge den videre til andre.

Føler man seg ikke helt frisk skal man holde seg hjemme. Dette omfatter, men er ikke begrenset til halsvondt, forkjølelse, lett hoste, sykdomsfølelse, feber, hodepine, magesmerter og muskelsmerter. Typiske symptomer på pollenallergi skal ikke regnes som symptomer på luftveisinfeksjon.

Velkommen til kamp

 

20200926-stb-chx-vs-ohil-fcb-event


 

stb-chx-some-trans-insta2
stb-chx-some-trans-facebook2
stb-chx-some-trans-twitter2

 

Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakchixa

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

Annonse fra Eliteserien: