Fredagens treningskamp

DERBY: STABÆK vs STABÆK: Fredagens nærmest sjokkartede møte med motstander Stabæk ga jevne resultater på Nadderud.

🖼 #1 Selma Panengstuen

Fredag byttet jentene ut den ordinære treningen, med en klassisk internkamp. Trener Per Inge Jacobsen hadde satt opp to jevne lag - og jevn ble også kampen. Her har du kampfakta og en rapport fra ettermiddagens, interne oppgjør på Nadderud.

Kampfakta

Stabæk - Stabæk (1 - 1) 1 - 1
Fredag 12.02.2021, kl 15:00 (2 x 35 minutter)
Nadderud Kunstgress 1 / Tobbebanen
Hoveddommer: Ståle Pedersen Haglo

Mål:

0 - 1 Zara Jönsson  (8') (Maren Hauge)
1 - 1 Kaja Aasly Haartveit (30') (Iris Omarsdottir)

ℹ️ -   51 Iris Omarsdottir

Våre tre keepere rullerte i løpet av kampen og spilte på begge lag i løpet av de 2 x 35 minuttene kampen varte. Hvitt lag hadde én innbytter - Louise Normann, som grunnet obligatorisk undervisning på skolen, ikke rakk kampstart. Dette på tross av at dommer Ståle Pedersen Haglo klarte å somle så mye, at kampen startet ti minutter forsinket. Blått lag hadde ingen innbyttere, derfor spilte Selma Elverum fra rekruttlaget for begge lag, i løpet av kampen.

For de to trenerteamene var det mye som stod på spill. Det var nemlig avtalt at trenerteamet på det tapende laget måtte bake kake til det vinnende trenerteamet og alle spillerne.

Kim André Pedersen brukte formiddagen på mindgames gjennom å sende en rekke kakeoppskrifter på SMS, mail og Snap til Ole Gåseidnes.

Dette var likevel forgjeves siden kampen endte 1-1. Dermed var det ingen som tapte ansikt og ingen som måtte bake.

Hvitt lag tok ledelsen allerede i det 8. minutt ved Zara Jönsson assistert av Maren Hauge. Blått lag utlignet fem minutter før pause, med en perle av en scoring av Kaja Aasly Haartveit assistert av Iris Omarsdottir. I andre omgang var det blått lag som kjørte matchen, før hvitt lag satte inn en sluttspurt, men denne dagen var alle keeperne våre i det umulige hjørnet.