Treningsforbud

Slik løser A-lag kvinner den utfordringen

Annonse:

🖼 #44 Stine Reinås, #3 Ingrid Søndenå og #7 Melissa Bjånesøy

Etter at vi sist mandag fikk beskjed om at hele Viken fylke er satt på tiltaksnivå 5A, har vi pustet med maven og ventet på beskjed om at det selvsagt var en misforståelse at dette rammer Toppfotballen.

Det var ingen misforståelse. Vi har således treningsnekt frem til 11. april.

A-lag kvinner tar derfor ferie neste uke + uken etter, med mindre treningsforbudet oppheves.

De fleste spillerne blir hjemme i ferien og de har lov til å trene i grupper på inntil fem, så lenge det ikke er en trener til stede. Så hvis du ser noen av jentene trene på Tobbebanen neste uke, så vit at det er i henhold til både forskrifter, "råd" og "anbefalinger".

Vi anmoder om at folk ikke stopper opp ved banen og ser på – særlig ikke hvis du har Grasrottrener-kurs eller et gammelt Trener C-kurs. Vi vil ikke at det skal oppstå enda flere misforståelser.

Som alltid når jentene har ferie har de med seg et egentreningsprogram fra vår fysiske trener Melissa Bjånesøy. Det kan ta pusten fra de fleste. Vi sier som helsemyndighetene; - det er krevende.

 

Det blir klassisk hjemmepåske i år også, i tråd med anbefalingene fra FHI. Helsa først! (Arkivfoto: Hjemmepåske fra tiden da Stabæk-Jets var go'stolens skrekk)
Det blir klassisk hjemmepåske i år også, i tråd med anbefalingene fra FHI. Helsa først! (Arkivfoto: Hjemmepåske fra tiden da Stabæk-Jets var go'stolens skrekk)

 

Klikk for å få all informasjon
 
stb-chx-some-trans-insta2
stb-chx-some-trans-facebook2
stb-chx-some-trans-twitter2

 

Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakchixa

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Eliteserien: