Stabæks viktigste spiller

i kampen mot Vålerenga

Annonse:

 🖼 #44 Stine Reinås

Som de fleste har fått med seg, er det i år SpareBank 1 Østlandet, som kårer dagens viktigaste Stabæk-spiller i hjemmekampene, i Toppserien.

I kampen mot Vålerenga falt valget på Stine Reinås. Hun får dermed premien som er fondsandeler i et valgfritt Odin-fond, til en verdi av 3.000 kroner.

Før sesongen hadde SpareBank 1 Østlandet møte med alle spillerne hvor de presenterte Odin-fondene og fortalte om hvorfor det er lurt å spare i fond.

Stine var en av dem som fant presentasjonen til SpareBank 1 Østlandet så inspirerende at hun sporenstreks begynte fondssparing. 

I likhet med Sunniva Skoglund som ble kåret til Stabæks viktigste, i kampen mot Sandviken - har Stine valgt å spare i Odin Horisont C. Eller var det Odin Horisont D? Det spiller ingen rolle for de fondene er i ferd med å bli fusjonert

Det store spørsmålet blir nå - hvilket fond velger Stine for premien på 3.000 kroner?

Vi har aldri tenkt på Stine som en utpreget Thrill-seeker, men det hender hun kliner til og tar raske beslutninger. Kanskje blir hun fristet av Odin Small Cap C? Et fond som har hatt eventyrlige 67,32% i verdistigning sist år. Eller hva med Odin Eiendom? Eiendom virker jo trygt og godt. Når dette fondet kan vise til en avkastning på lubbene 45,35% siste år, så er det fort gjort å la seg friste. Da blir hun dessuten indirekte medeier i Stumholmen - et pittoresk kontorbygg i Karlskrona, med strandlinje og et fyrtårn som nærmeste nabo. Mer idyllisk blir det ikke!

Stumholmen, Bastiongatan 18, Karlskrona (selveiertomt!)
Stumholmen, Bastiongatan 18, Karlskrona (selveiertomt!)

På den annen side er kanskje Odin Emerging Markets C genialt. Det fondet har hatt en verdistigning på 9,42% seneste tre år. Se ikke bort fra at det er dette fondet som tar helt av når verden legger Covid-19 bak seg og næringslivet for alvor tar inn over seg det grønne skiftet. Odin Emerging Markets C eier blant annet aksjer i Mold-Tek - et indisk selskap som lager industiroboter. De har trukket opp verdien i fondet så langt i år. Digger du industriroboter er dette kanskje din greie - Ikke vet vi.

Uansett, vi er trygge på at Stine - etter litt rådgivning fra en av SpareBank 1 Østlandets dyktige rådgivere, tar et klokt valgt - tilpasset sine behov. Og siden Stine fortsatt er ung, er det nesten umulig å tabbe seg ut i fondssparingens vidunderlige verden. Det handler bare om å ha langsiktighet - og ikke minst å spare jevnt og trutt.

Vi for vår det synes jo det hadde vært gøy om hun velger noen annet enn Sunniva - så kan vi kåre ikke bare Årets spiller, men også Årets Sparedronning på årsfesten. Det aller beste er nok å foreta den kåringen på årsfesten i 2040. Igjen - her handler det om å være langsiktig!
 

Neste hjemmekamp på Nadderud
 
 
stb-chx-some-trans-insta2
stb-chx-some-trans-facebook2
stb-chx-some-trans-twitter2

 

Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 01.07.2021, oppdatert: 08.08.2021
Skrevet av: SFK Media || Foto: Kristian Bjerke