ÅRETS FØRSTE TRENING: - Deilig å være tilbake

Rapport fra årets første trening.

Annonse:

Endelig var det dags for å komme i gang med fellestreninger igjen. Og det var en revansjesugen spillertropp og et fokusert trenerteam som møtte opp på Tobbebanen. 
- Vi skal komme i gang med tempo og intensitet, uten at noen blir skadet, sa hovedtrener Eirik Kjønø før treningen. Kjønø utdypet videre at det vil gjennomført diverse tester utover uken for å se hvor nivået ligger og at treningene vil bli gradvis hardere utover uken.

Fysio Hans André Skåtun og Olav Veum
Fysio Hans André Skåtun og Olav Veum

Økten bestod av en oppvarmingssekvens, en possession-øvelse, spill og avslutningsvis en 5 x 1 min løpsintervall.  

Av spillere i A-stallen manglet: Peder Vogt (trener med Asker), Tortol Lumanza (fått fri), Marcus Sandberg (syk), Kay Kostadinov (trener alternativt), Luc Kassi (langtidsskadet) Yaw Amankwah (langtidsskadet) og Olav Veum (langtidsskadet). Olav Veum ligger godt foran skjema og kjørte i dag løpsdrag. Svært gledelige nyheter! 
 

SE INSTAGRAM STORY FOR MER INNBLIKK I ØKTEN. 

*Saken fortsetter nedover* 


 

Markus Solbakken, Kornelius Normann Hansen og Sturla Ottesen syns det var godt å være tilbake - en tøff intervall til tross


- Deilig å være tilbake. Hardt, men deilig, sier Normann Hansen rett etter løping.

Solbakken utfyller: 
- Vi starter jo knallhardt ut, men det er sånn det skal være etter en lang ferie. Vi kjenner at vi er tilbake nå for å si det sånn. 

Også løpsmaskinen Sturla Ottesen (som ødela fjorårets "Hvem løper lengst"-konkurranse med å vinne hver gang) gikk på en liten smell. 
- Jeg startet litt hardt. Jeg er vant til å være i bedre form.

En annen som presterte godt på årets første løpstest var Simen Wangberg. Han har vært mye på farten i ferien med turer til Sjusjøen, Trondheim og Gran Canaria. 
- Ferie er deilig til et visst punkt, men så er det godt å komme tilbake å trene igjen med gutta. 

- Det blir en tøff sesong. Det å skulle rykke opp på første forsøk krever en del. Og det krever at vi hever standaren betraktelig fra det vi gjorde i fjor. Sånn sett er det kanskje en enda tøffere sesong i år enn det var i fjor reint sportslig og på hva det krever av gruppa. Det er motiverende å ha noe å strekke seg etter.

Hør også hvilke "hemmelige" mål for året Simen Wangberg har satt for seg selv:

 

Årets første økt innebar også et aldri så lite klesskifte. Med Nike / Unisport som draktsponsor har hele garderoben fått seg en aldri så liten oppdatering. Motepolitikonstablene Nicolas Pignatel Jenssen og Solbakken trivdes i de nye klærne. 

- Det føles veldig deilig ut det tøyet her. Absolutt en oppgradering, mener Pignatel. 

- Vi ser ut som et godt fotball-lag nå. Vi må leve opp til det i år, sier Solbakken. Når vi trener i denne trøya her, så må nivået opp på trening. Sånn er det. 

Godt å være i gang igjen! 

_F8A0315-2_x.jpg
Solbakken og Wangberg
_F8A0376-2-x.jpg

 

Annonse fra Obos-ligaen: