🏆Årets Stabæk-mål 2021 er kåret 🏆

Det er kanskje ikke veldig overraskende? Det ble i hvert fall en overlegen seier i avstemningen.

Våre gutter hadde fått seg en kraftig leksjon og lå under 4-0 etter i første omgang mot Bodø/Glimt i juni. Det gjorde at 16-årige Antonio Nusa fikk sjansen mot de regjerende seriemesterne etter pausen. Og den brukte han like så godt til å score årets Stabæk-mål sesongen 2021. Dette ble også starten på historien hvor han knappe to måneder senere ble solgt til Club Brugge.

Målet vant med hele 78,5 % av stemmene. På andreplass kom Oliver Edvardsens 1-1 redusering mot Lillestrøm (godt hjulpet av Tortol Lumanza) med 10,7 %. Tredjeplassen stod også Edvardsen for med sin lekre lobb mot Mjøndalen (5.3%).