Azemi reddet poeng da Grorud spolerte festen

Grorud scoret før minuttet var spilt i 16. mai-kampen på Nadderud. Innbytter Fitim Azemi sørget for utligning og håp om tre poeng, men det ble dessverre bare ett.

Annonse:

Det tok under minuttet før gjestene fra Grorud satte en retur i mål. Deretter la Eirik Kjønøs tidligere elever seg lavt og gjorde det vanskelig for oss.

Vi hadde et par gode muligheter før pause, og Fredrik Krogstad kunne blant annet satt inn utligningen i omgangens siste minutt. Men Grorud hadde ledelsen halvveis.

Eirik Kjønø gjorde ett bytte i pausen, og satte inn Fitim Azemi for Sturla Ottesen. Det kunne gitt resultater med en gang, for Azemi var farlig frampå få minutter etter hvilen.

Men en frisk Azemi hadde blod på tann, og etter 63 minutter satt utligningen etter en god prestasjon av innbytteren i feltet. Wernersson gjorde forarbeidet før Azemi klinket ballen i mål. 

Utover andre omgang kom vi også til flere gode muligheter, både ved Krogstad, Næss og Edvardsen.

Det ble likevel kun med ett poeng og 1-1. 

PS: Vi går inn i en hektisk periode med bortekamper. Vi møter Lyn borte i cupen allerede 19. mai, før Raufoss og Bryne venter 22. og 26. Her finner du billetter til alle kampene!

Annonse fra Obos-ligaen: