Bohinen før Sandnes: – Konsentrerer oss om egen prestasjon

Alle vet hva status er før søndagens bortekamp mot Sandnes. Men for Lars Bohinen og resten av gutta er inngangen som normalt: Vi går for tre poeng.

Annonse:

– Vi skal prøve å spille på den måten vi har gjort hele tiden og prøver å fokusere på at det er vår prestasjon som er det viktigste, selv om vi vet at resultatet i vår og andre kamper er viktig. Men det får vi ikke gjort noe med.

– Vi kommer til å gå til kampen på samme måte som om det var midt i sesongen. Vi kan ikke safe oss til et resultat, da risikerer vi å bli liggende lavt og bli passive. Det ønsker vi ikke. Dette er en kamp vi går for å vinne, sier Lars Bohinen.

Se hele intervjuet med Bohinen her:

Etter trening og lunsj på Nadderud fredag reiser laget til Sandnes.

Lørdag 15.00 er det kampstart på ØsterHus Arena. Kampen ser du på MAX, dersom du ikke har tenkt deg vestover. Om du vil støtte gutta fra tribunen finner du info om bortebilletter her.

Etter at Lars Bohinen tok over roret har han styrt skuta inn til seks seiere og to uavgjort på åtte kamper. Forrige uke ble det fantastiske jubelscener etter en sen 3-2-scoring mot Ranheim.

Dermed har vi fem poeng ned til KFUM med to kamper igjen. Med poeng i Sandnes vil kun syltynn teori kunne hindre oss opprykk.

Sandnes på sin side kjemper om å sikre kvalifiseringsplass. De lyseblå ligger nå som nummer seks i OBOS-ligaen, og kommer fra 1-3-tap borte mot Kongsvinger.

PS: Her kan du se andre episode av "Innsiden: Stabæk skal tilbake", hvor vi var med bak kulissene i hjemmekampen mot Ranheim:

Annonse fra Obos-ligaen: