Bohinen om banen, troppen og Godset-kampen

Vi tok en prat med Lars Bohinen før søndagens kamp mot Strømsgodset.

Annonse:

Slik vurderer Bohinen søndagens motstander i Drammen:

– De er litt uforutsigbare. De har en relativt dårlig hjemmestatistikk, men er kapable til å spille god fotball. Nå har de solgt noen spillere og fått noen nye inn, så de er kanskje litt uferdige nå, men de er alltid hardtarbeidende og har god moral og vil alltid jobbe hardt på hjemmebane selv om de ikke har fått resultatene de siste rundene, sier Bohinen.

Se hele intervjuet her:

Skadesituasjonen

Etter å ha rundet av fredagsøkten med en avslutningskonkurranse mellom de unge og de "gamle" spillerne gjenstår kun siste finpuss lørdag før vi skal i aksjon mot Godset. Bohinen har følgende å si om status i troppen:

– Nå venter vi egentlig bare på å få Høgh og Haugen ordentlig på plass igjen. Sturla har vært syk de siste dagene og er kanskje ikke med i beregningen mot Godset. Mush hadde vi litt angst for i begynnelsen av uka, men han kommer seg, sier Bohinen.

Nytt dekke

Denne uka har laget endelig fått trene på Nadderud Stadion igjen, etter at kunstgresset lå ferdig på tirsdag. En helt ny hverdag, ifølge spillere og trenere.

– Banen er fantastisk, den er myk, rask og mye raskere enn det vi er vant til. Så det er en helt annen treningshverdag og gutta er veldig fornøyde, sier Bohinen.

Endringer i troppen

Og det har skjedd ting utenfor banen også. Mot slutten av overgangsvinduet forsvant både Lucca og Skovgaard, samt at to lovende spisser kom inn.

– Skovgaard er et salg og en prioritering vi har gjort. Lucca ut var leit for alle, for han var en fantastisk fyr og er profesjonell og et godt forbilde. Han kommer til å bli savnet. Men det åpner muligheter for andre. Vi kan bruke Walstad som venstre stopper og vi er godt dekket i Luccas posisjon.

Inn har Paul Ogunkoya (18) og Luca Kjerrumgaard (20) kommet. Begge er spisser, men forskjellige typer. Men Godset-kampen kommer kanskje for tidlig.

– Paul har nok trent hardere de siste dagene enn i hele sitt liv, så han må hvile litt. Luca rekker trolig ikke å trene med oss så det kan bli tidlig med Godset. Det får vi se.

Vi sees i Drammen, alle blaa!

Billettinformasjon finner dere her

Annonse fra Obos-ligaen: