BORTEKAMP-BONANZA: Tre kamper på åtte dager

Bortebane har til nå gitt oss tre av tre seirer, ni poeng og massiv støtte fra Stabæk Support. Etter Grorud hjemme, er det duket for en åttedagers borteturne - med kamper mot Lyn, Raufoss og Bryne. Fortsetter vi triumfferden på fremmed gress? Bli med og se.

Annonse:

Her finner du alltid oppdatert informasjon om våre bortekamper. 

Vi håper at alle Blaa tar turen på kamper fremover. Første mulighet blir NM på Bislett mot Lyn. Deretter følger Raufoss borte, søndag 22. mai som vår første søndagskamp i år. Her blir det breddeturnering med Stabæk-lag i hallen, Stabæk Support organiserer busstur og Stabæk reiser med frivillige. Vi møtes alle i Raufoss sentrum for å varme opp. Og til sist Bryne borte på en av mai’s mange fridager, Kristi Himmelfart. Vi gleder oss til  å se deg, og under finner du billettlinker og mulighet for å melde deg på Stabæk Support sine turer, enten du er medlem eller ikke.

NM 1. runde: Lyn - Stabæk:

Tid: torsdag 19. mai kl. 18.00

Hvor: Bislett stadion

Billetter kjøper du her!

Stabæk har fått hovedtribunen, felt J og K, på motsatt langside av Store Stå, med egen inngang og kiosk. Det er gratis inngang for alle barn og unge (inntil 15 år) både for Lyn- og Stabæk-supportere. Disse trenger ikke å ta ut billett, bare møte i inngangen.

Stabæk Support setter opp busser for både medlemmer og ikke-medlemmer - trykk her for mer informasjon og påmelding.

Runde 7: Raufoss - Stabæk:

Tid: søndag 22. mai kl. 15.00

Hvor: Nammo stadion, Raufoss

Billetter kjøper du her!

I samarbeid med Raufoss, NTF, OBOS og Stabæk Support ønsker vi å samle så mange Stabæk-tilhengere som mulig, på Raufoss søndag 22. mai til fotballfest. Blant annet reiser en gjeng fra bredden for å spille miniturnering på formiddagen i storhallen. Årets frivilligtur går også til Raufoss denne søndagen. Vi håper mange slår følge med oss.

Stabæk Support setter opp busser for både medlemmer og ikke medlemmer - trykk her for mer informasjon og påmelding.

Runde 8: Bryne - Stabæk:

Tid: torsdag 26. mai kl. 18.00 (Kristi Himmelfart)

Hvor: Bryne stadion

En av få kamper som går på helg/helligdag, så benytt sjansen for en tur til Jæren.

Billett kjøper du her! 

Stabæk Support setter opp buss for både medlemmer og ikke medlemmer - trykk her for mer informasjon og påmelding.

Annonse fra Obos-ligaen: