Comeback, blodig smell og ny cupkamp

Olav Veums (18) etterlengtede comeback for A-laget ble dessverre avbrutt med en hodesmell og et stygt kutt i panna mot Notodden. Men stopperen allerede nå tilbake for fullt.

Annonse:

– Det var en duell mot Notodden hvor vi var tre mann som smalt i hverandre. Jeg fikk en liten hjernerystelse og et ganske dypt kutt, men det er fint igjen til Gjøvik-Lyn-kampen. Så det skal gå bra. Det var veldig deilig å være tilbake og kunne bidra igjen, selv om det endte med en smell, sier 18-åringen selv når han er tilbake i full trening på Tobbebanen.

Se intervjuet med Veum her:

Etter at både korsbånd, menisk og leddbånd røk høsten 2021 var Notodden-kampen hans første offisielle A-kamp siden skaden. Nå er både beina og hodet i rute til ny kamp.

Onsdag venter Gjøvik-Lyn borte i cupen, og kanskje blir det flere minutter i beina for 18-åringen.

– Kampformen er hvert fall på vei. Jeg har fått noen kamper for andrelaget og fikk 70 minutter mot Notodden, så kroppen er på god vei og jeg gleder meg til i morgen, sier stoppertalentet.

DSC03579.jpg

Slo ut Eliteserie-motstand

Og selv om det er PostNord-motstand igjen, så har Gjøvik-Lyn vist seg vriene å slå på Gjøvik Stadion. Både Raufoss og Strømsgodset er sendt slukøret hjem i cupen så langt.

– Det blir nok en tøff kamp med mye fighting. De har vist at de er et seigt lag med mange store spillere og mange duellspillere. Så vi må stå opp og blø for drakta for å ta med oss avansementet.

PS: Har du tenkt deg til Gjøvik for å støtte gutta? Billettinformasjon finner du her

Annonse fra Obos-ligaen: