Endelig kamp: Bakenga før Viking borte

Vi tok en prat med både Mushaga Bakenga og Lars Bohinen før Viking-kampen.

Annonse:

– Formen har vært fin de siste ukene, vi har hatt en god Arendals-uke uten politikere og bygget laget og trent godt. Vi er veldig klare, sier Bakenga før Viking-kampen.

Stavanger-laget har vunnet ni på rad, men vi har laget en plan for å stoppe dem.

– Det blir som poker, vi holder kortene tett til brystet nå. Men vi har en god plan og det gjenstår at vi spillerne utfører den planen til perfeksjon. Da håper vi å endelig kunne feire tre poeng, sier Mush.

Han har også fått et par nye lagkamerater siden sist:

– Det er fint å få inn litt friskt blod. Det er noen gode signeringer. Vinge har sett friskere og friskere ut og Gaute har sett veldig bra ut. Vår australske venn ser også ut som en ekte «spiller».

Se praten med Mush her:

Bohinen om nykommerne

Hovedtrener Lars Bohinen er også positiv til nykommerne og kanskje får vi se et par debutanter i Stavanger på søndag.

Gaute Vetti kjenner Bohinen fra Sarpsborg, Rasmus Eggen Vinge ser endelig ut til å være spilleklar, og Keegan Jelacic har vist offensive takter på trening. 

– Der er det ingen overraskelser med Vetti, annet enn at han er frisk, noe han ikke var så ofte da jeg hadde han i Sarpsborg. Men han er en spiller som kan gi oss ro i det oppbyggende spillet, leser spillet godt og er god i duellspillet. Han er en forsterkning for oss og det tror jeg alle som har sett han på trening er enige i, sier Bohinen om Vetti.

Om Jelacic sier han følgende. 

– Teknisk, rask, ballsikker og veldig spennende offensivt. Så har han noe å gå på i det defensive. Men meget spennende spiller. Det er dessverre tvilsomt om han blir klar til Viking-kampen, grunnet papirarbeid. Han er ikke EU-spiller, og da tar det litt lengre tid.

Se praten med Bohinen her:

Skal du til Stavanger? Info om billetter finner du her

Annonse fra Obos-ligaen: