Før Fredrikstad: – Gleder oss til å spille hjemme igjen

Søndag er det endelig hjemmekamp igjen etter nesten fire uker. Fredrikstad gjester Nadderud klokken 15.00.

Annonse:

Gjestene fra plankebyen var spådd høyt oppe av mange før sesongen, men har hatt en varierende vår og ligger på en 9.-plass før søndagens kamp på Nadderud.

– Fredrikstad er et lag som jeg synes er mye bedre enn hva tabellposisjonen tilsier akkurat nå. Sånn som jeg vurderer styrkene deres så er de en av opprykkskandidatene.

– Så vi er forberedt på en tøff kamp, samtidig som vi har stor tro på seier og vi gleder oss veldig til å spille på hjemmebane igjen, sier Eirik Kjønø etter en kampforberedende økt Nadderud-gresset lørdag.

– Vi fikk en bra treningsøkt der i dag og banen har kommet seg veldig. Den ser veldig bra ut, sier Kjønø.

Ønsker tempo

Kjønø vet hvilket potensial laget besitter og håper å se de blaa fra sin beste side søndag.

– Nå handler det om å komme opp på det tempoet som vi vet vi har inne. Vi er forberedt på det vi møter og kommer vi opp på det tempoet vi ønsker så blir det en morsom kamp.

Med to suspensjoner mot Start og cuprunde i midtuka har Kjønø gitt spilletid til mange i troppen de siste kampene.

– Det er flere som kjemper om plassene, og det er noen spillere som har kommet inn og vært gode som gjør at det er tett konkurranse. Det er en styrke og det trenger vi nå.

Og en annen ting vi trenger er at så mange som mulig tar turen til Nadderud søndag 15.00.

– Vi trenger støtten fra supporterne og vi håper folk kommer og heier oss frem. Det kan bety det lille ekstra og være forskjellen. 

Billetter finner du her

Allerede onsdag skal vi ut i cupkamp igjen. Vil du ta turen til Gjøvik og støtte gutta? Billetter til den kampen finner du her

Annonse fra Obos-ligaen: