Første Stabæk-kamp siden 2020: – Veldig glad for å komme tilbake

Søndag var Peder Vogt tilbake i Stabæk-drakta i en offisiell kamp for første gang siden oktober 2020.

Annonse:

– Det var veldig gøy. Jeg er veldig glad for å være tilbake og det var veldig gøy å få spille foran litt publikum. Forrige gang jeg spilte for Stabæk så var det jo maks 200 tilskuere, sier Peder Vogt etter Start-kampen.

Etter å ha vært på utlån i Asker hele fjoråret, og starten på årets sesong, så har Peder nå vært tilbake hos oss i noen uker. Mot Start kom den første offisielle A-kampen siden oktober 2020, den gang kom han inn i Eliteserie-oppgjøret mot Aalesund på Nadderud.

Se intervjuet med Peder her:

Mot Start i Kristiansand søndag ble det 87 minutter på høyre vingback og gode bidrag til at vi holdt nullen og tok med oss poeng.

– Jeg var fornøyd og synes det var gøy. Det er noe å bygge videre på når jeg blir bedre kjent med den rollen, som jeg tror passer meg bra, sier Peder.

Trener Eirik Kjønø var også fornøyd med Peder og Patrick Metcalfe, som fikk sjansen fra start i Sturla Ottesen og Curtis Edwards' fravær.

– De klarer seg veldig bra. Vi har en jevn stall. Innbytterne våre klarer seg også bra, og vi bytter oss mer opp en det Start gjør, så det er en styrke for oss. Jeg er veldig fornøyd med det de leverte.

PS: Vi møter Notodden i cupen allerede onsdag. Billettinformasjon finner du her

Annonse fra Eliteserien: