3erf

Her er årets bortedrakt

I 2024 vier vi bortedrakten til de som støtter oss i tykt og tynt. De som alltid er der for oss: Våre trofaste supportere.

Annonse:

Mange av dere har fulgt Stabæk fra barnsben av og nye vokser til. Dere blør for drakta og reiser land og strand rundt for å støtte oss. Det knyttes familie- og vennskapsbånd. 

I fjor kom vi over et herlig klipp av Casper (3) og pappaen som sang Stabæk-hymnen på tribunen, og sammen utstyrsleverandør Unisport bestemte vi oss for å lage en bortedrakt litt utenom det vanlige i 2024.

– Supporterne våre er det viktigste vi har.

— Espen Sannes, kommersiell leder

Personifisert gjennom Casper hyller vi alle stående, sittende, syngende, vennegjenger og familier.

– Supporterne våre er det viktigste vi har. Vi rykker opp og ned, likevel bruker de tiden sin på oss. Det skal vi aldri ta for gitt, sier Espen Sannes, kommersiell leder i Stabæk.

– Derfor har vi i år et litt annerledes konsept rundt bortedrakten, hvor vi prøver å vise det. Jeg må også få trekke frem draktsponsorene våre SpareBank 1, OBOS, Ustekveikja, Backe og AJ Produkter som har støttet konseptet fra start ved å la ensfargede logoer pryde drakten. Dette er noe supportere har etterspurt, fortsetter Sannes.

«I vår familie, så er vi STB»

Også utstyrsleverandør Unisport er stolte over resultatet etter at årets bortedrakt er klar.

– Det er fokus på lokalsamfunnet og Stabæk som Bærums stolthet, gjennom Casper som er en stolt og engasjert Stabæk-supporter. Han er symbolet på teksten i nakken på drakten: «I vår familie, så er vi STB». Vi håper drakten engasjerer og bidrar til å løfte spillerne det lille ekstra på bortebane i år, sier Henrik Brosø. 

Drakten kommer for salg neste uke.

Se lanseringsvideoen her:

Se flere bilder av drakten her:

I bruk på Intility!

Drakten blir brukt for første gang allerede søndag, når herrelaget møter Vålerenga på Intility. 

Bortefeltet begynner å fylles opp, så kjøp billett her!

Annonse fra Obos-ligaen: