Her er guttene våre!

Livet har vendt tilbake til Nadderud stadion, det trenes som aldri før, og med en glede enda større enn vanlig.

Annonse:

Intensiteten og spillelysten er høy på Tobbebanen i disse deilig maidager. Troppen ser flott ut og spillerne er storfornøyde med å kunne trene for fullt - og ikke minst med at en etterlengtet seriestart nærmer seg for alvor.

Frem mot avspark på hjemmebane 16. juni klokken 18.00 mot Mjøndalen, vil  vi ha daglige presentasjoner av A-lagsstallen. Først ut er vår eminente målvakt Marcus Sandberg, som faktisk like gjerne kunne endt opp som profesjonell hockeyspiller. Følg med i ukene fremover og bli bedre kjent med gutta våre!

Møt Marcus Sandberg

Vårt kjære publikum kommer selvsagt til å bli dypt savnet på kamper fremover. Vi har vel alle kikket litt på fotball fra de ligaer som allerede er i gang, og blitt mildt sagt overrasket over hvor dødt og rett og slett kjedelig det er å se fotball uten publikum. 

Vi har fått en real påminnelse om hvor utrolig viktig publikum er for fotballopplevelsen, og vi gleder oss vanvittig til å kunne invitere små og store til kamp på Nadderud igjen - en vakker, vakker dag.

Forøvrig har livet sakte vendt tilbake til Nadderud. Det spilles fotball fra morgen til kveld - A-lagene, utviklingsgruppene, akademiene - alle er i full trening. Fantastisk å høre lyden av glade barn igjen!

På brakka er både intensitet og stemning upåklagelig. Det er utvilsom veldig, veldig godt å begynne å ta hverdagen tilbake. 

 

Annonse fra Eliteserien: