Jamaicansk landslagsspiller har signert

Chinyelu Asher er Amerikansk, men er også jamaicansk statsborger og spiller på landslaget til Jamaica.

Annonse:

Hun er offensiv midtbane-spiller. Hun kommer til Stabæk for å blir best mulig match-fit til VM i Frankrike med The Reggae-girls skal spille i gruppe med Australia, Brasil og Italia. Det er første gang Jamaica har kvalifisert seg til VM

Hun har tidligere spilt for BIIK Kazgurt i Kazakhstan hvor hun fikk syv kamper i Champions League høsten 2016. i 2017 spilte hun i Santa Fe i Colombia. Hun kommer til Stabæk fra Washington Spirit.

Chinyelu er 25 år gammel og slutter seg til laget i slutten av januar.

- Vi er særs fornøyd med å få Asher til Stabæk. Med henne får vi en drivende god midtbanespiller som har erfaring i massevis og som en en sentral brikke på landslaget til Jamaica. Hun kommer til Stabæk fordi hun ønsker å utvikle seg og hun og agenten hennes, tror Stabæk er det rette for henne i så måte. Det er en tillitserklæring vi skal gjør vårt beste for å bevise er riktig. Det er viktig for oss å ha en del rutinerte spillere som kan være gode forbilder for våre mange unge talenter og som vil bidra til at de utvikler seg videre, sier sportssjef Richard Jansen til stabak.no nå i kveld.

Chinyelu Asher

  • Født: 20. mai 1993

  • Drakt nr: 14

  • Posisjon: Midtbane

Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 
 

Følger du oss på Instagram?

@stabakchixa

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

Annonse fra Obos-ligaen: