Janne: -Sterk prestasjon, både fysisk og mentalt

Og målscorer Kornelius er ikke overrasket over at det ble Stabæk som stoppet seiersrekken til Bodø/Glimt

Annonse:

-Bra for moralen

-Spillmessige er vi gode i de 90 minuttene i dag, sier Janne, som likte å se hvordan Stabæk responderte med å ta poeng mot Bodø/Glimt etter å ha havnet under 0-2 før det var spilt 20 minutter på Nadderud.

-Etter å ha ligget under 2-0 er det en bra prestasjon, både fysisk og mentalt. (…) Det har blitt stygt for mange lag som har havnet under mot Bodø/Glimt denne sesongen, men vi håndterer det bra, sier Janne som synes at dagens Stabæk poeng var bra for moralen i laget.

-Lett å synes synd på seg selv

-Det er lett å synes synd på seg selv i et tett kampprogram, men man skal ikke komme med unnskyldninger uten å jobbe på, sier hovedtreneren, og gjør det klart at Stabæk-gutta gjorde det sistnevnte i dag.

Stabæk møter FK Haugesund i Haugesund i helgen, og Janne sier at det blir viktig at Stabæk ser muligheter for poeng også i den kampen.

-Mat, drikke og søvn er viktig i et tett kampprogram, også er det bare å ta på seg arbeidshanskene og se muligheter, sier hovedtreneren


-Ikke overrasket

Også målscorer Kornelius Normann Hansen var fornøyd med moralen i dagens Stabæk-lag.

-Vi starter kampen med å slippe inn to enkle mål, men vi har en god mentalitet i gruppa, og da klarer vi å snu det. Vi kunne like gjerne ha vunnet denne kampen i dag, sier Normann Hansen, som ikke var overrasket over at det var Stabæk som brøt Bodø/Glimts seiersrekke

- Jeg er ikke overrasket over at det er vi som gjør det. Vi har noe i toppen å gjøre, forklarer Normann Hansen


Annonse fra Eliteserien: