Jeppe Moe til sjekk hos knespesialist: - Gode tilbakemeldinger

Fysioterapeut Erik Moen kommer med oppløftende nyheter om våre langtidsskadede spillere.

Annonse:

Jeppe Arctander Moe var uheldig og fikk det fremre korsbåndet revet av i treningskampen mot Haugesund i mars. Nå, åtte måneder senere, er venstrebacken tilbake i trening med laget, og fremtidsutsiktene er lyse. 

Positiv sjekk

Jeppe Moe blir hjulpet av banen i Marbella. Flankert av keepertrener Espen Granli t.v og fysioterapeut Erik Moen t.h.
Jeppe Moe blir hjulpet av banen i Marbella. Flankert av keepertrener Espen Granli t.v og fysioterapeut Erik Moen t.h.

Stabæks fysioterapeut, Erik Moen, har følgende å meddele om Jeppes vei tilbake fra skade: 

- Det går stadig fremover med Jeppe. Han var på en ny kontrolltime hos en knespesialist i dag og fikk gode tilbakemeldinger der. Han tilbringer gradvis mer og mer tid sammen med resten av laget på feltet og deltar på fellestreninger opptil flere ganger i uka. Det blir nok ingen eliteseriekamper på Jeppe i 2020, men vi tror og gleder oss til å få han med for fullt når vi starter opp igjen i 2021. 

Marius Ulla
Marius Ulla

- På god vei tilbake

Marius Ulla, vår meget talentfulle U-landslagskeeper, har også måttet se årets sesong fra sidelinjen på grunn av et brudd i båtbeinet.  Unggutten har vært nødt til å smøre seg med en god porsjon tålmodighet, men sakte, men sikkert har han nærmet seg en retur til fotballbanen. 

- Marius har også fått gode tilbakemeldinger den siste tiden. Operasjonen som Marius var gjennom for en stund tilbake, har vært vellykket og han er på god vei tilbake i full trening. Han har noen økter sammen med resten av gutta hver uke og tar stadig nye steg i riktig retning. Vi gleder oss veldig til også han er med og deltar for fullt sammen med resten av laget, sier Moen. 

Annonse fra Eliteserien: