DSC08428

Karsten Ekorness (17) har signert proffkontrakt

Det er en glede å kunne meddele at nok en lokal unggutt fra Stabæk-akademiet har signert sin første proffkontrakt.

Annonse:

– Det er veldig gøy. Det er noe jeg har drømt om lenge, så det er utrolig gøy at det går i oppfyllelse, sier forsvarsspilleren som har vært i klubben siden han var seks år gammel.

17-åringen har jobbet hardt, vært tålmodig og tatt steg for steg i akademiet. Den siste tiden har han vist stor utvikling og i vinter fikk han vise seg fram på trening med A-laget.

Der leverte han sakene sine meget bra gjennom oppkjøringen og har allerede fått sin fortjente debut både i NM og i OBOS-ligaen.

Nå er også den første proffkontrakten signert.

– Det har gått veldig fort, men jeg føler at jeg blir vant til nivået. Det er veldig gøy og det er hyggelig at trenerne gir meg tillit. Jeg må innrømme at jeg var litt nervøs da jeg fikk debuten, men så har det gått veldig fint, sier 17-åringen.

Hør intervjuet med unggutten her:

DSC08374-2.jpg

Fornøyd sportssjef

For sportssjef Thomas Finstad og resten av teamet er det ekstra moro å kunne gi en fortjent belønning til et lokalt talent som stått på gjennom flere år. 

– Det vi ser i Karsten er at han tar til seg læring og har en ekstrem stå-på-vilje. Han har aldri vært negativ, han har stått på, og om andre spillere har vært foran han i køen tidligere så har han stått i det. Og nå blir han belønnet. Det han har vist i vinter og vår har vært veldig, veldig bra, sa sportssjefen da Karsten signerte kontrakten på Brakka tirsdag.

– Han er veldig fotballsmart og gjør veldig få feil. Sånne spillere er gode å ha. Karsten er også veldig godt likt av alle her og en gutt vi har stor tro på, sier Finstad.

Allerede onsdag er det nye muligheter for Karsten og resten av gutta, når de møter Ranheim borte i OBOS-ligaen.

Har du tenkt deg på kamp? Billettinfo finner du her! 

Og allerede mandag er det ny hjemmekamp, med 2 for 1 på hovedtribunen!

Annonse fra Obos-ligaen: