Kjønø før Ranheim: – Det blir en annen type kamp

Endelig nærmer det seg kamp igjen. Vi skal til Trondheim for å ta sesongens tredje borteseier når Ranheim står for tur i OBOS-ligaen. Hovedtrener Eirik Kjønø og kaptein Simen Wangberg forteller om god stemning i gruppa.

Annonse:

– Vi har selvtillit, vi har troa på det vi holder på med og har vært gode borte. Det begynner å dra seg til, vi har spilt fire kamper, og det er viktig for oss å få med oss tre poeng for å være med i toppen, sier Kjønø.

Etter fire kamper i OBOS-ligaen er status sju poeng for de Blaa. Begge de to seierne har kommet på bortebane, hvor det har blitt levert mye god fotball. Med spillefri i OBOS-ligaen har guttene fått tid til å finpusse samspillet ytterligere.

– Vi jobber med å utvikle vår spillestil, så fokuserer vi mer og mer på Ranheim utover i uka. Vi tar gjerne en kamp som ligner mer på Åsane-kampen enn Sandnes Ulf hjemme. Men lag som kommer hit legger seg veldig lavt og vil kontre. Jeg tror Ranheim ønsker å ha mer ball og presse høyere, sier Kjønø.

Se intervjuet med Kjønø her:

Kapteinen fyller år

Kaptein Simen Wangberg fylte 31 år på fredag, og nøt dagen i solskinnet med trening og kake på Nadderud. Laget trener igjen både lørdag og søndag, før de setter kursen mot Trondheim. Også Wangberg har god tro på en ny borteseier i fødebyen.

– Vi har vært gode på bortebane på kunstgress. Vi gleder oss veldig og vet at vi har et toppnivå som er vanskelig å slå. Så handler det om å komme oss opp på det nivået som gjør at Ranheim skal få slite mot oss, sier den 31 år gamle trønderen før turen til Ranheim.

Se intervjuet med Wangberg her:

PS: Gutta satte stor pris på støtten fra tribunen mot Åsane, og tar gjerne en reprise av det. Bortebilletter finner du her.

Annonse fra Eliteserien: