KJØNØS FØRSTE ØKT SOM HOVEDTRENER: - Kommer til å stille tøffe krav

Eirik Kjønø satte tonen fra første stund - og spillerne likte hva de så og hørte fra den nye sjefen.

Annonse:

Fredag ble Eirik Kjønø presentert som Stabæks nye hovedtrener. Mandag ledet han sin første trening på Tobbebanen. 

- Det har vært mange tanker oppe i hodet de siste dagene om hva vi skal gjøre, så det var godt å være tilbake på feltet i dag, møte spillerne og komme i gang med treningene igjen, sier Kjønø til Stabak.no. 

- Hva har budskapet ditt til spillerne vært i dag? 

- Jeg har ikke sagt så mye, det viktigste er hva vi gjør på feltet. Det eneste jeg har sagt at her har vi en mulighet til å starte litt på nytt og få ny energi. Og at vi må stille tøffere krav til hverandre. Jeg kommer garantert til å stille tøffe krav til spillerne. Og i dag var det viktig å komme ut på feltet og vise litt hvordan jeg ønsker at ting skal være, sier Kjønø. 

- Hvordan var responsen fra spillerne?

- Jeg er veldig fornøyd med responsen. Jeg synes de er på og veldig til stede. Vi trener med ganske høy intensitet i dag, og allerede i dag ser jeg ting i spillet som jeg liker veldig godt. Jeg er godt fornøyd, sier Kjønø. 

Tirsdag går turen til Fredrikstad for en tredagers treningsleir. Kjønø er klar på hva han ønsker å få ut av oppholdet i plankebyen. 

- Det blir bra å komme bort, for da får vi en del tid sammen. Vi må stake ut en ny kurs, bli enige om hvem vi skal være, hvordan vi skal spille og hvordan kulturen skal være. Hva kan vi forvente av spillerne? Hva kan de forvente av oss? Vi må lande det i løpet av disse dagene, reise derfra og være enige. Så skal vi peise på videre. 

- Vi får noen gode treningsøkter på en flott stadion, god mat og vi får vært litt sammen. Det tror jeg er bra, sier Kjønø. 

- Hvordan ser du på mulighetene fremover?

- Det er kamper som er gøy, og det blir godt å komme i gang med det igjen. Det er gode muligheter. Alle slår alle i Eliteserien. Topplagene taper mer enn før. Det betyr at vi har muligheter i alle kamper vi spiller. Vi må begynne å plukke poeng, og ta en kamp om gangen, sier Kjønø.  

Spillerne var begeistret etter første økt med Kjønø som hovedtrener:  

Annonse fra Obos-ligaen: