Klarte ikke ny opphenting

Stabæk hadde plutselig behov for å gjenta prestasjonen fra forrige kamp

I en ellers sjansefattig første omgang, var motstanderen Haugesund svært effektive på Haugesund Stadion.

Vestlendingene scoret to ganger få minutter før pause, og Stabæk gikk i garderoben til en viktig pauseprat.

Men heller ikke etter den klarte Stabæk å produsere de store målsjansene. De Blaa trengte en form for drahjelp for å komme seg i gang - og den kom med et kvarter igjen av kampen:

Oliver Edvardsen lå langflat under Haugesund-spiller Desler etter at sistnevnte brukte ham som klatrevegg i en hodeduell i Haugesunds sekstenmeter, og dommeren dømte med det straffe til Stabæk

Straffesparket satte Emil Bohinen trygt i mål - det var kamp igjen på Haugesund Stadion.

Håpet om en ny opphentingvar tent helt fram til overtiden - da ble også Haugesund tildelt et straffespark som også de scoret på.

Det endte 3-1 til Haugesund, og De Blaa har en uke til å forberede seg til neste mulighet for tre poeng - mot Odd hjemme på Nadderud om en uke