Landslagsrunden

Stabæk er representert med spillere på alle landslagsnivåer.

Annonse:

Det er ingen tvil om at det jobbes svært godt i akademiet vårt, og fra de ulike lagene er det flere spillere som allerede kan trekke den norske landslagsdrakten over hodet. Noen av dem har vært på samling de siste dagene, mens andre skal ut på tur om ikke altfor lenge. 

Norge Gutter U16: 

Vi starter med G16-landslaget som ennå ikke har vært på samling. Men troppen er tatt ut, og Gunnar Halle har funnet plass til tre Stabæk-gutter. Antonio Nusa,  Andreas Victorio og Aleksander Andresen (utlånt til Moss) blir opptatt med landslaget 18.-22. juni:

Norge Gutter U17: 

I 04-årgangen gror det også svært godt. Olav Veum som nylig signerte proffkontrakt med Stabæk, har den siste uken vært på samling med U17-landslaget, sammen med Stabæk-kompisene Philip Conradi Schie og Viktor Engh. 

Viktor Engh.jpg
Viktor Engh

Norge Gutter U18: 

Kristian Bernt Torgersen ble tatt ut på G18-landslaget til dobbeltlandskampen mot Portugal i Portugal. Midtbanespilleren som startet Stabæks to første kamper i Eliteserien, måtte dessverre melde forfall til samlingen. 

Norge Menn U21: 

Sturla Ottesen, Nicolas Pignatel Jenssen og Kornelius Normann Hansen sluttet seg til U21-landslagets samling i Drammen. Der ble det også spilt en internkamp, og ifølge rapportene viste våre gutter godt igjen. 

Kosovo:

Herolind Shala spilte en time for Kosovos A-landslag i privatlandskampen mot Malta. 

Norge Jenter U19: 

Selma Panengstuen ble tatt ut i Trond Fredriksen og Elise Brotangens landslagstropp til treningssamlingen 8. - 15. juni. Vår 18 år gamle keeper måtte dessverre melde forfall. På denne samlingen deltar også Rakel Renolen, som er utlånt til Røa. 

Norge Jenter U16: 

Amalie Taraldsen (Tromsø/Fløya) er klar for Stabæk og skal begynne på NTG etter sommeren.  Mawa Sesay (Strømsgodset) blir hospitant i Stabæk-akademiet fra høsten av. Akkurat nå er de på landslagssamling, og vi gleder oss til å bli bedre kjent med dem om litt. 

Sveits Jenter U17: 

Smilla Vallotto og Milla Isaksen var nylig på samling med det sveitsiske J17-landslaget. 

Smilla Vallotto og Milla Isaksen | Foto: Kristian Bjerke
Smilla Vallotto og Milla Isaksen | Foto: Kristian Bjerke

 

Annonse fra Eliteserien: