Ser du hva som er annerledes?

Et nytt symbol vil pryde Stabæk-drakten under kampen mot Molde.

Annonse:

Stabæk har inngått et samarbeid med Holandostiftelsen. Holandostiftelsen er en ideell stiftelse som jobber for bevisstgjøring omkring psykisk helse i idretten. 

- Vi skal spille med en forglemmegei, symbolet til Holandostiftelsen, på drakten, sier daglig leder i Stabæk Fotball, Jon Tunold, til hjemmesiden. 

Bry Deg! 

Holandostiftelsen er initiativtaker bak Bry Deg!-kampanjen som kjører i disse dager. 

- Det er en kampanje som tar for seg «Verdensdagen for selvmordsforebygging » og «Verdensdagen for psykisk helse». Det er noe vi også er veldig opptatt av. «Psykt god» og «Stopp Hetsen Nå» har som kjent vært tema for Fotballen festdag de to siste årene. 

Les mer om Bry Deg!-kampanjen

- Vi synes dette er et veldig godt tiltak fra Holandostiftelsen, som er jobbet med over lengre tid. Det ønsker vi å markere med et symbol på drakten vår. Det håper vi folk legger merke til, og vi oppfordrer flere til å støtte opp om Holandostiftelsen og deres viktige arbeid, sier Tunold. 

- Heier på grepene Stabæk har tatt

Holandostiftelsen er glad for å ha Stabæk med på laget. 

- Vi setter stor pris på samarbeidet med Stabæk Fotball og heier på de grepene Stabæk har tatt for å sette psykisk uhelse på agendaen. Vi er glade for at Stabæk vil stå sammen med oss for en sunn idrett og ser frem mot et enda tettere samarbeid fremover, sier styreleder i Holandostiftelsen, Gaute Birkeland Kjellsen, til Stabak.no.

                                    «Bry Deg!» - 10.september-10.oktober

En årlig markering av idrettens engasjement for forebygging av psykiske lidelser.


Annonse fra Eliteserien: