Slik er Ingvild Isaksens Italia-hverdag

I sommer tok Isaksen farvel med Stabæk for å gripe muligheten for å bli Italia-proff.

Annonse:

I mange år har Ingvild Isaksen ikledd seg den Blaa drakten før den i sommer ble byttet ut. Nå lever 28-åringen drømmelivet i storklubben Juventus.

- Livet er bra. En litt annen hverdag enn jeg har hatt her hjemme, men jeg har brukt de siste to månedene til å komme til rette. Så nå kjenner jeg at jeg har landet litt, forteller Isaksen til stabak.no.

28-åringen har flere ganger vært skadeplaget og sommerens EM i Nederland for Norge ble ingen unntak. Kort tid etter gikk turen videre til Italia der Isaksen har fortsatt opptrening for å komme tilbake til fotballen.

- Jeg driver fremdeles med rehabilitering så jeg gleder meg veldig til å komme i gang med fotballene. Det er jo det jeg er der for.

Som en av Italias eldste klubber har Juventus bemerket seg for sin historie på høyt nivå. Med 33 Serie A-titler og en lang liste med store spillere i klubbene valgt den italienske klubben i sommere å etablere kvinnelag. Dermed gikk turen for Isaksen fra Bærum til Torino.

- Det er jo mye som er annerledes samtidig som det er mye som er likt. Fotball er fotball. Man skal ut å gjøre den samme jobben som jeg føler jeg har gjort her også.

- Juventus er en klubb med ekstreme ressurser. En stor klubb med mange lag og veldig mange ansatte. Det mangler liksom ikke på støtten rundt lagene som er der. Man kjenner på at din jobb er å komme på jobb, være fokusert og å gjøre det du kan.

Til tross for at Italiensk fotball har mye underholdene og god fotball å by på velger Isaksen å følge med på Stabæks lag fra sitt nye hjemland.

- Jeg følger med på både damelaget og herrelaget når jeg sitter hjemme i Italia. Chixa har noen tøffe kamper nå og skal forhåpentligvis sikre bronsen. Det blir veldig spennende å følge med på innspurten, smiler Isaksen.


Annonse fra Eliteserien: