Stabæk Fotball søker prosjektleder publikum

Bli med og skap den råeste publikumsopplevelsen på Nadderud stadion og i lokalmiljøet!

Annonse:

Som prosjektleder for publikum i Stabæk Fotball har du ansvar for utvalgte aktiviteter inn mot privatmarkedet. Et overordnet mål er å få flere folk på kamp. Dette gjøres ved å arrangere kreative og tilpassede arrangement og stands for vårt publikum og fanskare på kampdag (OBOS-liga kamper) og i lokalmiljøet. I tillegg er det en forventning om at rollen bidrar til å styrke det digitale markedsarbeidet sammen med media- og markedsavdelingen. Prosjektlederrollen vil rapportere til markedssjef.

Stillingen er et engasjement for sesongen 2022 med mulighet for fast ansettelse.

Ansvarsområder:

  • Bidra til å fylle Nadderud Stadion med publikum, og generelt øke interessen for Stabæk Fotball i samarbeid med media- og markedsavdelingen.
  • Kartlegge og utnytte innsiktdata vedr. publikumsvaner og trender.
  • Ansvar for Fanzone-konseptet i klubben og opp mot Norsk Toppfotball.
  • Bidra til strategisk markedsføring av billettsalg og kommende kamper til Stabæk Fotball herrer sine kamper.
  • Kommunisere publikumsaktiviteter i Stabæk Fotball sine kanaler (hjemmeside og SoMe).
  • Utvikle, planlegge og gjennomføre publikumsaktiviteter på kampdag, som for eksempel Fanzone, pauseunderholdning og storskjerm.
  • Utvikle, planlegge og gjennomføre publikumsaktiviteter i nedslagsfeltet vårt (Asker og Bærum, Oslo Vest) utenfor kampdag.

Hvem ser vi etter?
Vi ser etter en entusiastisk, kreativ og idérik prosjektleder, som er ambisiøs og sulten både på egne og Stabæk Fotball sine vegne. Du er en pådriver og motivator for dine kollegaer, samtidig som du er strukturert og har høy gjennomføringsevne. Som prosjektleder publikum, vil du måtte tåle både ris og ros fra fansen vår, og håndtere både oppturer og nedturer. Du har litt arbeidserfaring fra event – eller retailbransjen, men ikke nødvendig.

Du har gjerne utdanning innen salg, markedsføring og kommunikasjon. Det er viktig for oss at du er en sosial og utadvendt person, da du blir vårt ansikt utad i lokalmiljøet. Vi liker at du har en passion for idrett og gjerne også fotball. Det er viktig for oss at du er en uredd person som liker å jobbe i team, våger å utfordre, men at du samtidig er en god lagspiller.

Da mange av seriekampene våre arrangeres i helgene (april – des), må det påberegnes både helgejobbing og kveldsøkter.

Interessert?
Er du nysgjerrig på å høre mer om denne muligheten? Ring oss gjerne for en uforpliktende samtale, eller send oss en e-post, så tar vi kontakt med deg.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Søknader med cv sendes til salgs- og markedssjef Anne-Birgitte Svae-Kvifte.

Søknadsfrist: 9 februar.

Kontaktinfo: 

Anne-Birgitte Svae-Kvifte, T: 97716111
 

Hvorfor jobbe i Stabæk Fotball?
Stabæk Fotball skal engasjere og tilby ulike arrangementer både på og utenfor banen i løpet av ett år. Som prosjektleder publikum får du stor påvirkningskraft på de arrangementene vi bestemmer oss for å gjennomføre. I Stabæk Fotball blir du en del av et fellesskap som ønsker å engasjere flest mulig, både internt og eksternt. Vi ønsker å ta vare på våre medarbeidere gjennom gode opplevelser og personlig utvikling. I tillegg får du en unik mulighet til å bidra til at Stabæk Fotball, gjennom arrangementer, vil styrke sitt omdømme og merkevare. Sammen med våre samarbeidspartnere og viktige støttespillere skal vi skape gode minner både på stadion og utenfor matta for vårt publikum. Du skal skape liv og røre på kampdager og gjennom andre markedsaktiviteter i lokalmiljøet.
 

Historien om Stabæk Fotball

Fotballeventyret og den moderne historien om Stabæk startet i en kjeller i Parkveien i 1990. Siden den gang har Stabæk Fotball etablert seg i toppfotballen både med dame- og herrelaget, en stor breddeavdeling og et attraktivt fotballakademi, for både jenter og gutter. I tillegg er vi veldig stolte av samfunnsansvaret vi tar med blant annet gatelaget vårt. Stabæk Fotball har hovedsete på Nadderud stadion i nyoppussede kontorer. Ny stadion forventes klar i 2025. Du kan lese mer om vår historie her: www.stabak.no/om-klubben/historien

Annonse fra Obos-ligaen: