Vi fortsetter salget av leiligheter og hytter i vinterparadis

Byggetrinn 1 og 2 på Skagahøgdi er allerede utsolgt – nå starter vi salget av byggetrinn 3. I tillegg starter salget av fem ferdig prosjekterte hytter.

Annonse:

Majestetiske Skagahøgdi skiresort vokser frem på fjellryggen mellom Gol og Hemsedal. Nå kan du gjøre et leilighetskupp av de sjeldne.

To av de største fotballklubbene i Asker og Bærum fortsetter samarbeidet om å selge leiligheter, samt at vi starter med salget av ferdig prosjekterte hytter på Skagahøgdi midt i Ski-Norge – og det kùn to timers kjøring fra Sandvika.


- Vi synes dette prosjektet er spennende på flere måter. Først og fremst får vi muligheten til å ta del i utviklingen av et veldig spennende område med fantastisk natur, kun et par kjøretimer unna. Ettersom dette er et prosjekt hvor vi samarbeider med Asker Fotball, vil det også kunne bli starten på et tett samarbeid mellom klubbene. Vi tror det kan styrke både den sportslige og kommersielle satsningen på tvers av kommunegrensen, sier daglig leder i Stabæk Fotball, Jon Tunold. 

Vil du vite mer? Klikk her og les mer

- Vinn-vinn-situasjon

Første ledd i samarbeidet blir altså salg av leiligheter på fantastiske Skagahøgdi.

Illustrasjon: Skagahogdi.no

- Det eksklusive tilbudet Skagahøgdi gir Stabæk Fotball muligheten til å selge gjennom sitt nettverk, er en vinn-vinn-vinn situasjon. Vårt nettverk får en unik mulighet til anskaffe en leilighet på fjellet som i prinsippet er kostnadsfri i fem år. Stabæk vil sitte igjen med en gevinst og Skagahøgdi vil få en god start på den videre utviklingen av dette fantastiske området, sier Tunold. 

Stabæk og Asker jubler over samarbeidet.
Stabæk og Asker jubler over samarbeidet.

Verdifullt samarbeid

Skagahøgdi ble hovedsamarbeidspartneren til Asker for tre år siden. Nå involveres også Stabæk i prosjektet. 

- Gjennom dette trekantsamarbeidet vil folk få en eksklusiv mulighet til å skaffe seg sitt eget sted Midt i ski-Norge. Du finner noen av de beste alpin- og langrennsløypene på Østlandet i dette området, sier daglig leder i Asker Fotball, Rune Klemetsdal.

- Her får man en eksklusiv mulighet til å kjøpe de 24 første leilighetene til fantastiske priser, sier Klemetsdal. 

For Asker er Stabæk en naturlig samarbeidspartner. Begge klubber ser verdien av å knytte bånd på flere områder. 

- Vi har hatt flere møter og lært hverandre å kjenne. Vi ser hvilke muligheter som finnes på det sportslige og kommersielle planet, men definitivt også på samfunnsarenaen. Vi jobber for å skape en større kraft rundt disse områdene i regionen vår, forteller Klemetsdal.

Vi synes det er svært hyggelig å samarbeide med idrettsklubber, og mener det er like riktig å gå gjennom disse kanalene som gjennom meglere.

— Tarald Skagefoss, daglig leder Skagahøgdi

- Fortjeneste til kjøperne

I den vakre fjellheimen venter det gode betingelser gjennom prosjektet.

- For å få fortgang på dette har vi satt sammen en finansieringspakke som nesten er for god til å være sann. Kjøper får hjemmel, eier leiligheten og sikkerhet for betaling av renter via vår bank. Med andre ord har vi ikke fokus på å tjene mest mulig på eiendommene, men å gi mye av fortjenesten til kjøperne. På denne måten oppnår vi inntekter i skianlegget, sier Tarald Skagefoss, daglig leder Skagahøgdi.

Det er ikke tilfeldig at Skagahøgdi velger å samarbeide med de lokale storklubbene i Asker og Bærum.

- Vi synes det er svært hyggelig å samarbeide med idrettsklubber, og mener det er like riktig å gå gjennom disse kanalene som gjennom meglere. 

- Både jeg og Anniken (journ.anm, Skagefoss, salgs- og markedsansvarlig) har bakgrunn som alpintrenere i Asker Skiklubb, og Anniken har spilt fotball for Asker i mange år. Vi setter stor pris på idrettsmiljøet og hvis dette kan hjelpe klubbene, er det veldig hyggelig for oss, avslutter Skagefoss.

Gjennom våre partnere i Skagahøgdi er mulighetene mange. Her finner du mer informasjon om hyttetomter eller leiligheter:

Klikk her for prospekt på leiligheter

Klikk her for prospekt på tomter

Kontaktinformasjon:

Annonse fra Eliteserien: