Vi har plass på utviklingsgrupper!

Også for gutter født i 2015.

Annonse:

Det er flere ledige plasser på våre utviklingsgrupper for gutter i årskullene 2012-2014 og vi tar gjerne imot flere fotballivrige gutter! Nå kan også fotballinteresserte barn født i 2015 (snart) trene i regi av Stabæk-akademiet.

Utviklingsgrupper for gutter født i 2015 starter i januar, men det er mulig å sikre seg plassen allerede nå. For å melde seg på og være sikret plass fra januar kan man følge denne linken (kun 2015): https://group.spond.com/WEEZZ. I gruppen vil det legges ut informasjon inn mot oppstart.

I utviklingsgruppene jobber vi metodisk med spillerutvikling og læring tilpasset spillernes fotballevner.

Hvordan drives Utviklingsgruppene?

Primært et åpent treningstilbud i SFO-alder, og spilleren kan dermed trene og spille kamper for egen klubb i sitt nærområde. Øktene ledes av våre profesjonelle trenere, hvor flere også trener lag i Akademiet. Ledere for utviklingsgrupper sørger for at Stabæks kultur og sportslige tilbud blir ivaretatt.

For å gi barna best mulig fotballopplevelse er vi opptatt av differensiering. Enkelt forklart betyr det at vi ønsker ferdighetsmessig homogene grupper. Det gir trygge rammer for prøving og feiling, noe som er viktig i god spillerutvikling. I praksis betyr det at spillere settes sammen i grupper med tanke på ferdigheter, kombinert med sosiale hensyn.

Ønsker du mer informasjon om utviklingsgrupper: https://www.stabak.no/akademi/nyheter/trene-mer-fotball-i-et-utviklende-ferdighetsmiljo

For spørsmål eller påmelding kontakt [email protected]

Vi gleder oss til å komme i gang!

Annonse fra Obos-ligaen: