Ny Del Drømmen-partner

Matchday Sports Travel blir en del av vårt samfunnsprosjekt

Annonse:

Vi har i dag signert nok en partner til Del Drømmen og har gleden av å fortelle at Matchday Sports Travel har blitt en del av vårt samfunnsprosjekt.

Daglig leder Christian H. Weiseth forteller: "Å støtte et prosjekt som Del Drømmen var enkelt å si ja til da Stabæk spurte. Vi har alle et samfunnsansvar og det er viktig å se alle og hjelpe til der vi kan. Espen Lindmark og resten av Stabæk gjør en formidabel jobb med Gatelaget og det er gøy å høre alle de gode historiene om hvordan enkeltindivider har utviklet seg og tatt tak i sine utfordringer med hjelp av fotballen. Vi gleder oss bl.a. til å følge Gatelaget sin ferd videre på den nasjonale turneringen i Bergen, samt treningsleiren i Fevik i sommer. Stabæk som klubb er også flinke til å engasjere seg i barn og unge, og vi er stolte av å kunne bidra".

– Vi er helt avhengig av hjelp fra næringslivet for å kunne utvikle våre samfunnsprosjekter videre. Vi ønsker å holde en så høy standard som mulig på alt vi gjør og sette umåtelig stor pris på at Matchday og andre aktører hjelper oss videre, sier kommersiell leder i Stabæk, Andreas Aalbu. 

Se her for mer informasjon om Del Drømmen. 

Annonse fra Obos-ligaen: