Siste seriekamp unnagjort i ruskeværet på Nadderud – Nå er det høst

KFUM var dagens motstander på Tobbebanen. Og for en gjeng som stilte kvinne- og mannsterke.

Annonse:

Kaptein på Kåffa var en av banens profiler. Tydelig å se at hun hadde spilt fotball før.

Men en meget fin gjeng fra Ekeberg fikk det tøft mot vertene. De blaa gikk tøft ut og fikk raskt en god ledelse.

Hjemmelaget hadde ikke tenkt å snuble i den «Uslåelige?» rekord, null poengtap gjennom sesongen og 116–20 i målforskjell. 

Ikke det at det er det viktigste, men av de minst viktige tingene i Gatelagsfotballen så er det å vinne fotballkamper kanskje det viktigste når drakten først er på.

Se bildene fra kampen her:

16-1 sto det på lystavlen ved kampslutt. Det var gledelig med mange målscorere, Trong (2) tilbake på banen, Dag (2), Kristoffer (1), Aleksander (5), Luis (1), Aria (2) og hattrick av Jan (3) – det er jo bare nydelig. Borim (4 ass) og Luis (4 ass) er servitører match etter match. Karim er vår solide back som slipper få til og har pasninger i toppklasse. Christopher i goalen hadde en rolig dag og var sjanseløs på målet til KFUM etter en klassekontring.

Til slutt en honnør til gjestene, en flott gjeng fra ledere til spillere. Meget god stemning, som krever sitt når målene renner inn. Kudos til Kåffa-teamet. Mange gode spillere som vil bli et lag å se opp for fremover. En happy gjeng som forskynte seg godt av fiskekakene fra Høvikveien (apropos verdensklasse) etter kampen.

Mandag er det ny Stabæk-match mot Kåffa - Herrer A kl. 18.00 på Intility i OBOS-ligaen. Den blir tøff for oss i BLAA. Møt opp alle som kan. Billettinformasjon finner du her

Her ser du tabellen fra Østlandsserien

Annonse fra Eliteserien: