Zara viktigste mot Lyn

Lekker scoring etter mønsterangrep i kampen mot Lyn på Nadderud.

Annonse:

🖼 #11 Zara Jönsson

Zara Jönsson ble kåret til Stabæks viktigste spiller i kampen mot Lyn av SpareBank 1 Østlandet. Premien er som de fleste nå vet, fondsandeler til en verdi av kr. 3.000 i et valgfritt Odin-fond.

Sist Zara vant denne utmerkelsen – i hjemmekampen mot Kolbotn i august i fjor, valgte hun å fordele pengene mellom Odin Aksjer og Odin Flex.

Det blir spennende å se hva hun velger denne gangen. Som følge av nedgangen på verdens børser har jo fondet Odin Aksjer falt en del i verdi og er billigere nå.

Odin Aksjer er et såkalt fond i fond. Det betyr at Odin Aksjer ikke kjøper aksjer selv, men setter pengene i andre aksjefond. På den måten søker en å stabilisere svingninger i markedet. Odin Aksjer har for eksempel andeler i syv andre Odin-fond. Noen av disse har tapt mye så langt i år på grunn av krigen i Ukraina og de urolighetene det medfører på børsene. Andre har tapt lite. Og noen har også gått i pluss.

Det kan hende tiden er inne for å sette pengene direkte i et mer spesifikt aksjefond. Odin-Norge klarer seg bra tross børsuroen. Odin-Norge har den siste tiden kjøpt seg opp i Elektroimportøren. Kanskje ikke verdens mest spennende selskap – når det gjelder vareutvalget, men det betyr ikke at dette ikke er en super investering. Og de selger blant annet en frekk folie som du kan lime på El-billaderen din, slik at det ser ut som den er rosemalt. Det er jo så norsk – rosemalt El-billader! Zara er jo blitt norsk statsborger i år, så her er det bare å ta den helt ut.

Frekk liten sak å ha på hytteveggen på Gålå. Med rosemalt strøm rett i Audi'n smelter fortid og nåtid sammen til et harmonisk hele! Foto: elektroimportoren.no
Frekk liten sak å ha på hytteveggen på Gålå. Med rosemalt strøm rett i Audi'n smelter fortid og nåtid sammen til et harmonisk hele! Foto: elektroimportoren.no

Heldigvis vil Zara får god rådgivning fra de flinke plasseringsrådgiverne i SpareBank1 Østlandet.

 

Årets vinnere så langt:

Selma Pettersen, mot Rosenborg

 

For ordens skyld:
Historisk avkastning er ikke noen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalters dyktighet, fondets risiko samt kostnader ved forvaltning. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Avkastningen er fratrukket årlig forvaltningshonorar.

 

 

 

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: