Stabæks viktigste mot Kolbotn

Annonse:

Zara Jönsson ble av SpareBank 1 Østlandet, kåret til Stabæks viktigeste spiller i kampen mot Kolbotn. Hun får dermed fondsandeler til en verdi av 3.000.- kr. i et valgfritt Odin-fond.

Vi er som alltid spendt på hvilket Odin-Fond Zara velger. Unge mennesker som sparer til egen pensjon, har en lang horisont (som folka i finans sier). Det betyr at et rent aksjefond trolig er tingen.

Har du lang tidshorisont, er trikset å spare en fast sum hver måned. Det er alltid risiko forbundet med å spare i fond og aksjer. Den risikoen kan du minimere ved å spare fast.

Dette kan rådgiverne i SpareBank 1 Østlandet fortelle deg alt om i et rådgivningsmøte.   

Zara er pur ung. Hun har veldig mange år igjen til hun blir pensjonist. Da kan det jo hende at hun synes Odin Small Cap C er et spennende alternativ. Det fondet har nesten doblet verdien sin siden det ble etabler i januar 2020. Et selskap som Odin Small Cap har aksjer i er Swedencare.

Vi vil jo ikke at denne søte rakker'n skal ha plakk på tennene, vil vi vel?
Vi vil jo ikke at denne søte rakker'n skal ha plakk på tennene, vil vi vel?

Det er et selskap som gjør det stort på tannhygiene produkter – for kjæledyr. Så kan du lene deg rolig tilbake i ørelappstolen og tenke på at din fremtidige pensjon indirekte er finansiert dels gjennom å gjøre livet til masse søte hunder og katter, mye bedre.

 

Et annet av selskapene i Odin Small Caps portefølje er HMS Networks. Et teknologiselskap som har spesialisert seg på å få ulike ting til å «snakke sammen». Dette handler ikke om den «gode samtalen», men at du får roboter, ulike sensorer, motorer etc. Til å fungere i et harmonisk hele. De har hovedkontor i hjembyen til Zara, Halmstad.

Få ting er tryggere enn å satse sparepengene på en jovial svenske som heter Staffan
Få ting er tryggere enn å satse sparepengene på en jovial svenske som heter Staffan

Styrelederen i HMS Networks er Charlotte Brogren og sjefen sjøl (CEO), heter Staffan. Når vi hører navnet "Staffan" tenker vi bare på Staffan Götestam, som spilte Jonathan i Brødrene Løvehjerte. Tryggere blir det ikke.

 

Vi venter i spenning på beskjed om hvilket Odin-fond Zara velger å plassere premien sin i.

 

 

 

 

Tidligere vinnere:

 

Neste hjemmekamp på Nadderud

 
 

stb-chx-some-trans-insta2
stb-chx-some-trans-facebook2
stb-chx-some-trans-twitter2

 

Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 15.08.2021
Skrevet av: SFK Media || Foto: Kristian Bjerke