Brann: Stabæks viktigste

Annonse:

🖼 #16 Silje Skaara Helgesen

Hjemmekampene kommer tett om dagen. Det betyr nye kåringer for SpareBank1 Østlandet. I kampen mot Brann var det Silje Skaara Helgesen som stakk med prisen som Stabæks viktigste spiller. Det betyr at kun får fondsandeler til en verdi av kr. 3.000,- i det Odin-fondet hun måtte begjære.

smør

Siden sist uke har det ikke skjedd all verdens på børsene, hverken i Oslo, Tokyo, Frankfurt eller New York. (Det må dog nevnes at prisøkningen på future i smør på EEX er en del høyere enn vi hadde ventet). 

Denne uken har igjen stått i valutaens tegn. Det har med andre ord handlet om  kursfallet på norske kroner. Sommerferien kommer stadig nærmer, og prisen på én EURO nærmer seg stygt 12 kroner. Det er dyrt!

Rebellion Festival

Da var det ikke så dumt å betale hotellrommet i Blackpool under Rebellion Festival i august, allerede i januar. De av dere som ikke har vært like smarte, kan trøste dere med at kronekursen kommer til å gå opp igjen.

«det fine cruiset»

Noen av oss er så gamle at vi husker da én amerikansk dollar kostet kr. 4,50. Da droppet norske studenter i USA å reise hjem til Påske. De fløy i stedet til Miami og reiste på Cruise. Så satt de på soldekket og skrev postkort (ja det er så lenge siden), til Lånekassen og takket for «det fine cruiset».

20230429-stb-ts-bra-svs.png
Carnival Dream og Oasis of the Sea - Foto: Chris Favero

Det er faktisk så lenge siden folk på byen i Oslo kopierte rollefiguren til Mickey Rourke i filmen 9 ½ Weeks, på spørsmålet: «Hei hva driver du med da?» -«I buy and sell money,.....some people call it arbitrage».

Kan sine saker

Vårt råd til Silje Skaara Helgesen blir derfor å ikke fokusere for mye på valutakurser. Hun skal velge seg andeler i et aksjefond, ikke spekulere i valuta. Hun skal derfor ta en god prat med en av de dyktige rådgiverne i SpareBank1 Østlandet.

De kan sine saker. Og hun skal for all del skygge unna folk som drar frem one-linere fra filmer fra 80-tallet. Kanskje med unntak av rollefiguren til Tom Hanks fra Forrest Gump, som satt sparepengene sine i «some fruite company». Apple.

 

HUSK ALLTID:
Historisk avkastning ikke er noen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalters dyktighet, fondets risiko samt kostnader ved forvaltning. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap.
 

Årets vinnere så langt på Nadderud:
 

Stabæk - LSK, Justine Kielland
Mot Åsane, stakk Meryll Abrahamsen av med prisen

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: